Uitgaansagenda

 

CLUB CARIBBEAN ✘ CARTOUCH VIBES @SUPPERCLUB CRUISE 25 November UTRECHT

Het HEETSTE feestje van de Randstad gemixed met het leukste OLDSKOOL feestje van Utrecht op een prachtige cruise: Dat betekent dubbel feest & voor ieder wat wils!
CLUB CARIBBEAN meets CARTOUCH VIBES op de Supperclubcruise, twee feesten op 1 locatie.

CLUB CARIBBEAN, het meest te gekke allround feest met een lekker tropisch tintje! De afgelopen 3 edities op de cruise zijn een enorm succes geweest. Ook deze keer weer dezelfde mooie ruimte, alleen gooien we het over een andere “boeg”. Een andere opstapplek, een andere omgeving en meeten & greeten met CARTOUCH VIBES.
Weet je nog….toen : De rijen, de warmte, de gezelligheid  en de ladies night staan in ons geheugen gegrift. Club Caribbean staat altijd garant voor een trip down memory lane, maar de tijd staat niet stil en wij dus ook niet! Verheug je daarom alvast weer op een avond vol Soul, Salsa, Soca en Slowjams met ook een fast forward naar het hier en nu met een snufje Latin, een beetje Dancehall en natuurlijk een flinke portie RnB van de zeroos tot en met nu!

CARTOUCH, een begrip voor iedereen die back in the days in de gelijknamige club uit ging en de lekkerste muziek wilde horen.
Sinds 2010 organiseert Cartouch Vibes elke 1e Pinksterdag een stapavond, zoals men die toen kende, op de oude locatie van Cartouch (nu club Stairway). Inmiddels al ruim 7 jaar het gezelligste oldskool feest van Utrecht en omstreken! Door en voor muziekliefhebbers, waar de muziek van toen centraal staat. CARTOUCH VIBES neemt je mee terug naar  de History of RnB  en de Real Dance Classics, een rewind naar de  Funk, Oldskool, Swingbeat en Nineties R&B in 1 van de prachtige ruimtes van het schip!

CLUB CARIBBEAN ✘ CARTOUCH VIBES  op de Supperclubcruise.  Markeer zaterdag 25 november met een dikke watervaste stift in je agenda!

Kaartverkoop start nu! Haal nu hier je earlybirds voordeling online www.clubcaribbean.nl/tickets/
Alleen online, nu TWEE (!)  early sailors voor Eur 25,00  en daarmee toegang tot beide feesten!

Let op de opstapplaats en vaartijden, don’t miss the boat 😉

CLUB CARIBBEAN ✘ CARTOUCH VIBES| SUPPERCLUB CRUISE | UTRECHT
♛ Tickets: www.clubcaribbean.nl/tickets/
♛ Locatie: The Supperclub Cruise
♛ Opstapplaats: Keulse Kade, Utrecht
♛ Datum: zaterdag 25 november
♛ Tijd: 21.00 tot 03.00
♛ Prijs: Early Sailors TWEE voor € 25,00  | Regular Cruisers € 15,00 | Deur € 20,00
♛ Websites: http://www.clubcaribbean.nl/  en http://cartouchvibes.nl/
♛ Like our page to stay updated: https://www.fb.com/clubcaribbean.nl/
♛ Zie ook www.supperclubcruise.nl

Club Caribbean meets Bling Bling op zaterdag 23 december @Supperclub Cruise Amsterdam

Volgende week volgt er meer informatie over deze X-MAS EDITIE. Hou onze website en facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

More info: www.clubcaribbean.nl | www.blingbling.events
♛ Locatie: The Supperclub Cruise
♛ Opstapplaats: De Ruiterkade, Pier 14 A’dam
♛ Datum: zaterdag 23 december
♛ Tijd: 23.00 tot 05.00

THE WHISPERS : AND THE BEAT GOES ON | 2 MAART 2018 | PARADISO AMSTERDAM


THE WHISPERS : And The Beat Goes On| 2 Maart 2018 Paradiso Amsterdam | 54th Anniversary Concert
Eén van de in de Rhytm & Blues muziek meest geliefde en populaire vocale groepen, THE WHISPERS, vieren hun 54 jarige jubileum op 2 maart 2018 in Paradiso Amsterdam.
De groep scoorde in de jaren ‘70 en ‘80 een groot aantal hits, die inmiddels door diverse generaties worden mee gezongen, IT’S A LOVE THING was in Nederland direct een grote disco hit, net als AND THE BEAT GOES ON en KEEP ON LOVING ME.

Met de aanstekelijke dansplaat ROCK STEADY werd in 1987 de eerste plek behaald in de R&B Charts!
Tweeling Walter en Wallace Scott, beter bekend als “The Twins” begonnen hun legendarische carrière, samen met vrienden Nicholas Caldwell, Marcus Hutson en Gordy Harmon, zingend op de straathoeken van Los Angeles. Hier perfectioneerden zij hun STRAKKE HARMONIEËN, alsmede in nachtclubs van San Francisco.
Zanger Leaveil Degree sloot een paar jaar later aan en is samen met The Twins en vaste veelkoppige live band te zien op deze avond vol Disco, Dans, Zoetgevooisde Soul, prachtige Ballads en herinneringen!

De muzikale carrière van The Whispers kent vele hoogtepunten: Vijf decennia van Pop en R & B favorieten, zeven gouden albums, twee platina albums en vele nominaties, waaronder de Soul Train Awards en de Grammy Awards.

De kaartverkoop voor dit unieke jubileum concert start op vrijdag 17 nov om 10:00. Kaarten zijn verkrijgbaar via de onderstaande link: https://www.ticketmaster.nl/event/207675

Meer info via: www.paradiso.nl | www.aneveningwith.nl

AN EVENING WITH | PARADISO | THE WHISPERS : AND THE BEAT GOES ON | INFO
♛ Kaarten: Ticketmaster
♛ Entree: € 39,- excl. daglidmaatschap
♛ Locatie: Paradiso Amsterdam
♛ Adres: Weteringschans 6-8, 1017 SG Amsterdam
♛ Datum: Vrijdag 2 maart 2018
♛ Zaal open: 20:00 Aanvang concert: 21:00
♛ Websites: www.aneveningwith.nl / www.paradiso.nl
♛ Like our page to stay updated: https://fb.com/aneveningwithnl/