Uitgaansagenda

Slick Rick Vrijdag 21 Juli Paradiso

Voorprogramma: DJ All Star Fresh


Gladder dan Slick Rick krijg je ze niet… Slick Rick, aka Rick The Ruler, aka Ricky Dee, werd in London geboren, maar verhuisde al snel naar New York waar hij Dana Dane ontmoette waarmee hij The Kangol Crew vormde, en zo z’n carrière in rap startte.
Vervolgens in 1986 werd Slick Rick met zijn hit “La Di Da Di” ontdekt door Def Jam Records en werd hij de derde artiest die een contract tekende bij het label. Vervolgens had Rick in 1988 zijn eerste nummer 1 hit te pakken in 1988 met zijn debuutalbum The Great Adventures of Slick Rick.
Slick Rick staat bekend om de kilo’s aan goud, diamanten, zilver, platina, en andere edelmetalen die om zijn pols, vingers en nek hangen. Zijn unieke flow en bijzonder levensverhaal hebben ervoor gezorgd dat zelfs nu, op 52-jarige leeftijd, Slick Rick nog steeds een van de meest invloedrijke rappers ooit is.

Hoofdprogramma 20.30 uur
Voorprogramma 19.30 uur
Zaal open 19.00 uur
Entree 30,- excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)

Roy Ayers 6 Augustus Melkweg Amsterdam

Jazz- en R&B-artiest Roy Ayers is een legendarische zanger en vibrafonist, die talloze malen gesampled is in classic hiphop-tracks van onder andere Dr. Dre, Mary J. Blige, Tupac, J.Cole en nog veel meer. In de jaren zestig is Ayers een prijzenwinnende jazzvibrafonist, maar gaat al snel solo als bandleider van een R&B band in de jaren zeventig en tachtig. Met zijn band scoort hij hits als ‘Everybody Loves The Sunshine’, ‘Move To Groove’ en ‘Searchin’. Gekenmerkt door hun sterke backbeat, worden deze acidjazz-tracks al snel sampling-favorites in hiphop. Op deze manier is Roy Ayers’ invloed ongekend!

Aanvang: 19:30 uur
Tickets: € 30 + lidmaatschap

John Legend Vrijdag 22 September 2017

John Legend was nog geen twintig jaar toen hij door Lauryn Hill werd gevraagd piano te spelen op het nummer ‘Everything is Everything’. Hij was toen al bezig met zijn eigen muziek, waarmee hij met steeds meer succes optrad in nachtclubs. In 2004 bracht hij het Grammywinnende ‘Get Lifted’ uit, waarop wereldhit ‘Ordinary People’ stond. De R&B/soulzanger werkte samen met o.a. Alicia Keys, Jay-Z en Janet Jackson en speelde onlangs zelfs nog een rol in La La Land, waarvoor hij ook meewerkte aan de soundtrack.

Inmiddels is zijn vijfde album ‘Darkness & Light’ in december 2016 uitgebracht. Een muzikaal statement, waarop Legend verschillende kanten opgaat: gospel, folk, rhythm & blues en popmuziek.

Locatie: Ziggo Dome
Tickets: vanaf € 49,00

Jamiroquai Woensdag 8 November 2017

Op woensdag 8 november komt Jamiroquai na een afwezigheid van zo’n 6 jaar weer voor een optreden naar Nederland. De kaartverkoop voor dit concert is reeds gestart.

Jamiroquai mag wel één van de meest invloedrijke Britse bands van de afgelopen 25 jaar genoemd worden. De band verkocht wereldwijd meer dan 26 miljoen albums en met het album ‘Travelling Without Moving’, met onder andere de hits Virtual Insanity en Cosmic Girl, behaalden ze een vernoeming in het Guinness Book of World Records voor het best verkopende funk album aller tijden.

Op vrijdag 31 maart brengen ze het langverwachte nieuwe album Automaton uit. Het achtste studioalbum van de elektronische soul funk-sterren is geschreven en geproduceerd door frontman Jay kay en toetsenist Matt Johnson.
Automaton is de opvolger van het album Rock Dust Light Star uit 2010. Jay Kay zegt over het nieuwe album: “The inspiration for Automaton is in recognition of the rise of artificial intelligence and technology in our world today and how we as humans are beginning to forget the more pleasant, simple and eloquent things in life and in our environment including our relationship with one another as human beings.”

Locatie: Ziggo Dome
Toegangsprijzen
staanplaatsen (€ 51,00)
zitplaatsen (€ 56,00)
zitplaatsen (€ 45,00)
zitplaatsen (€ 39,00)
Rolstoel-/begeleidersplaatsen (€ 51,00)
Kaartverkoopinformatie
De kaartverkoop is reeds gestart via Ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60cpm)

Marcus Miller Maandag 13 November 2017

De Amerikaanse jazzmuzikant Marcus Miller staat bekend als een briljante en innovatieve bassist, maar hij speelt ook nog eens uitstekend klarinet, gitaar, saxofoon en piano. Al vanaf zijn tienerjaren is hij een veelgevraagd sessiemuzikant – zo speelde hij in de eerste vijftien jaar van zijn carrière mee op meer dan vijfhonderd (!) albums, van onder anderen Michael Jackson, Frank Sinatra en Aretha Franklin. Zijn laatste plaat Afrodeezia (2015), de muzikale weerslag van Millers zoektocht naar de historie van de slavernij, werd genomineerd voor een Grammy. Zijn nieuwe album verschijnt begin 2018, maar tijdens deze show krijgen we vast een voorproefje van het nieuwe materiaal. Een van de grootheden van de moderne jazz!

Aanvang: 20:30
Tickets: €28,00
Locatie: TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht