Uitgaansagenda

Soul Power – Make it funky

Zaterdag 4 februari – Paradiso

soulpower 4 feb 17 ParadisoGa van middernacht tot vijf terug in de tijd met de beste Soul, Funk en Disco classics.
Met DJ Mr. Speak, DJ Bix, VJ Supreme Cuisine, MC Pete Philly en de ORIGINELE VIDEOCLIPS
Zaterdag 4 februari Soul Power – Paradiso
Make it funky!
https://www.paradiso.nl/web/Agenda-Item/Soul-Power-Make-it-Funky.htm

SOS Band

Donderdag 2 februari – Paradiso

SOS BandMaak je klaar voor een feestje, want de Amerikaanse R&B/electro-funkformatie S.O.S. Band komt Paradiso trakteren op hun hits. In 1980 kwam de eerste hitsingle ‘Take Your Time (Do It Right) uit en daarna volgden ‘Just Be Good To Me’, ‘High Hopes’ en ‘Borrowed Love’. De band werd eind jaren ’70 opgericht in Atlanta en deed haar naam – The Sound of Success (S.O.S.) Band – al gauw eer aan. De liefde voor muziek spat van het podium af en dit gevoel delen we vanavond in Paradiso.

Dj Ben Penn draait voor en na het concert de beste bijpassende plaatjes.

The Real SOS Band

  • Donderdag 02 februari 2017
  • Paradiso, grote zaal
  • Aanvang: 20.30 uur
  • Zaal open: 19.00 uur
  • Entree: € 35,- excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)

Voorverkoop vanaf donderdag 8 december om 10:00 uur
http://paradi.so/SOSband

https://www.facebook.com/events/600060700181631/

 

Drake The Boy Meets World Tour


drake

UPDATE: De concertreeks van Drake in de Ziggo Dome is verplaatst. Het concert van 18 januari wordt verplaatst naar 26 februari. Die van 20, 21 en 22 januari naar 26, 27 en 28 januari.

Grammy Award-winnaar Drake staat op 18, 20, 21 en 22 januari in de Ziggo Dome met zijn The Boy Meets World Tour! De kaartverkoop is gestart via www.ticketmaster.nl.

Na een successvolle Summer Sixteen Tour in de Verenigde Staten komt Drake naar Europa. Hij start met de Europese tour in Nederland en gaat dan langs het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, België, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk.
Drake weet keer op keer baanbrekend te zijn met zijn muzikale creaties. Met het nieuwste album Views heeft hij onlangs als eerste artiest 1 miljard streams op Apple Music weten te behalen. Drake blijft de muziekindustrie wereldwijd domineren en claimt een enorme invloed op de hiphop en alledaagse muziekscene met uitverkochte arena shows over heel de wereld en een recordaantal van de meeste nummer 1 hits in de Billboard’s R&B/Hip-Hop Chart.