Uitgaansagenda

Drake: Boy Meets World Tour

DRAKE staat op 27 en 28 maart in de Ziggo Dome, met zijn “The Boy Meets World Tour”!

Na een successvolle Summer Sixteen Tour in de Verenigde Staten komt Drake naar Europa. Hij start met de Europese tour in Nederland en gaat dan langs het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, België, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk.
Drake weet keer op keer baanbrekend te zijn met zijn muzikale creaties. Met het nieuwste album Views heeft hij onlangs als eerste artiest 1 miljard streams op Apple Music weten te behalen. Drake blijft de muziekindustrie wereldwijd domineren en claimt een enorme invloed op de hiphop en alledaagse muziekscene met uitverkochte arena shows over heel de wereld en een recordaantal van de meeste nummer 1 hits in de Billboard’s R&B/Hip-Hop Chart.

En Vogue: 13 April Paradiso

En Vogue was een van de eerste vrouwelijke R&B-groepen die grote hits scoorden, begin jaren negentig. Via een auditie kwamen ze bij elkaar. Ze begonnen als kwartet (Cindy Herron, Terry Ellis, Maxine Jones en Dawn Robinson) en vandaag de dag bestaat En Vogue nog altijd uit die eerste twee Terry Ellis en Cindy Herron, aangevuld met Rhona Bennett. In 1990 brak de band door met het nummer ‘Hold On’, vele hits volgde zoals ‘Free Your Mind’, ‘My Lovin (You’re Never Gonna Get It’ en ‘Don’t Let Go (Love)’. Het succes van En Vogue kende in de jaren negentig ongekende hoogte. Vorig jaar februari stonden ze nog in een uitverkochte Paradiso, een ding is zeker, deze ladies of soul zijn het nog lang niet verleerd, zingen als nachtegaaltjes en zien eruit als godinnen, ze zijn klaar voor hun ‘For the Love of Music Tour’.

Aanvang 20.30 uur
Zaal open 19.00 uur
Entree 36,- excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)

Bruno Mars: The 24K Magic World Tour

Bruno Mars staat met zijn ‘The 24K Magic World Tour’ op dinsdag 9 mei en woensdag 10 mei 2017 in de Ziggo Dome!

Peter Hernandez, zoals hij echt heet, won meerdere Grammy Awards en verkocht wereldwijd meer dan 170 miljoen singles en ruim 26 miljoen albums. Dit maakt hem een van de bestverkopende artiesten aller tijden. Zijn wereldhit ‘Uptown Funk’ schreef geschiedenis als langste Billboard ‘Hot 100’ Single van de jaren 2010 en was slechts de tiende single in het 57-jarig bestaan van de hitlijst die maar liefst 14 weken op nummer 1 stond. Volgens Billboard scoorde Mars zijn eerste vijf ‘Hot 100’-singles sneller dan elke mannelijke artiest behalve Elvis Presley. Zijn historische optreden tijdens de Super Bowl Halftime Show uit 2014 schreef binnen de NFL geschiedenis als de op één na best bekeken Super Bowl Halftime Show ooit.

Bootsy Collins: 22 Juni Paradiso

Funklegende en meesterbassist Bootsy Collins speelde mee in de vroegste versie van The J.B.’s – de begeleidingsband van James Brown – en is te horen op de legendarische nummers ‘Soul Power’ en ‘Sex Machine’. Daarna was Bootsy Collins actief in George Clinton’s Parliament Funkadelic. Vanaf 1976 leidde hij zijn eigen band Bootsy’s Rubber Band, waarvan de eerste drie albums tot het essentiële P-Funk erfgoed behoren. Verschillende andere samenwerkingen, waaronder met Snoop Dogg, Fatboy Slim en Red Hot Chili Peppers, maken van Bootsy een ware pionier, ook in de hedendaagse popmuziek.

Aanvang 20.30 uur
Zaal open 19.00 uur
Entree 39,- excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)