Uitgaansagenda

ENCORE GIRLS NIGHT OUT

HOLLAND’S HOME OF HIPHOP AND R&B (Zaterdag 29 April)

Ladies, leave your man at home…it’s girls night out!
Tot 01:00 uur gratis entree voor alle Girls.

ENCORE is dé hiphop- en r&b-clubavond van Nederland. Elke zaterdag losgaan op je favoriete tracks, met een goede vibe, de beste dj’s, origineel entertainment en optredens – alles kan tijdens ENCORE! Ben je into classics of ben je juist een ‘early adopter’ en hou je van die nieuwe tunes? ENCORE is elke week een party van begin tot eind. Verwacht het gehele spectrum van hiphop en r&b met al zijn subgenres. Harde beats, klassieke hits en nieuwe tracks!

Waar: Melkweg Amsterdam
Prijs: €12,-
▬▬▬▬▬ Line Up ▬▬▬▬▬
Reggie V
Washington_DJ
SMP
sojuju

George Clinton and Parliament Funkadelic

Maandag 01 mei 2017 Paradiso Amsterdam

P-funk-meester, bandleider, songwriter en producer George Clinton blijft terugkeren naar het Amsterdamse “Mothership”, ook dit jaar weer. En daar krijgt het publiek pas genoeg van als Clinton himself zegt dat het genoeg is. Tot die tijd kun je niets anders doen dan je overgeven aan de roes van zijn legendarische P-funk. George Clinton wordt gezien als uitvinder van de funk en blijft jaarlijks verrassen met nieuwe shows, nieuwe nummers en natuurlijk klassiekers als ‘Atomic Dog’.

Aanvang 20.30 uur
Zaal open 19.00 uur
Entree 35,- excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)

Bruno Mars staat met zijn ‘The 24K Magic World Tour’ op dinsdag 9 mei en woensdag 10 mei 2017 in de Ziggo Dome!

Peter Hernandez, zoals hij echt heet, won meerdere Grammy Awards en verkocht wereldwijd meer dan 170 miljoen singles en ruim 26 miljoen albums. Dit maakt hem een van de bestverkopende artiesten aller tijden. Zijn wereldhit ‘Uptown Funk’ schreef geschiedenis als langste Billboard ‘Hot 100’ Single van de jaren 2010 en was slechts de tiende single in het 57-jarig bestaan van de hitlijst die maar liefst 14 weken op nummer 1 stond. Volgens Billboard scoorde Mars zijn eerste vijf ‘Hot 100’-singles sneller dan elke mannelijke artiest behalve Elvis Presley. Zijn historische optreden tijdens de Super Bowl Halftime Show uit 2014 schreef binnen de NFL geschiedenis als de op één na best bekeken Super Bowl Halftime Show ooit.

Bootsy Collins: 22 Juni Paradiso

Funklegende en meesterbassist Bootsy Collins speelde mee in de vroegste versie van The J.B.’s – de begeleidingsband van James Brown – en is te horen op de legendarische nummers ‘Soul Power’ en ‘Sex Machine’. Daarna was Bootsy Collins actief in George Clinton’s Parliament Funkadelic. Vanaf 1976 leidde hij zijn eigen band Bootsy’s Rubber Band, waarvan de eerste drie albums tot het essentiële P-Funk erfgoed behoren. Verschillende andere samenwerkingen, waaronder met Snoop Dogg, Fatboy Slim en Red Hot Chili Peppers, maken van Bootsy een ware pionier, ook in de hedendaagse popmuziek.

Aanvang 20.30 uur
Zaal open 19.00 uur
Entree 39,- excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)