JammFM 104.9 https://www.jammfm.nl Smooth & Funky - Alles voor Ouder Amstel Sun, 18 Feb 2018 22:03:42 +0000 nl hourly 1 https://www.jammfm.nl/wp-content/uploads/2017/10/cropped-jamm_frontbanner-287x300-296x300-1-32x32.png JammFM 104.9 https://www.jammfm.nl 32 32 Leonardo DiCaprio luidt noodklok in Amsterdam https://www.jammfm.nl/leonardo-dicaprio-luidt-noodklok-amsterdam/ https://www.jammfm.nl/leonardo-dicaprio-luidt-noodklok-amsterdam/#respond Sun, 18 Feb 2018 11:00:04 +0000 https://www.jammfm.nl/?p=20167 Niemand minder dan acteur Leonardo DiCaprio bezocht afgelopen donderdagavond Amsterdam. De wereldster waarschuwde op het Goed Geld Gala voor klimaatverandering. Volgens hem is het van uiterst belang om nu in te grijpen om catastrofale gevolgen te voorkomen. Het Klimaatakkoord is volgens hem bijlange na niet voldoende. Het bezoek van DiCaprio zorgde voor rijen fans voor de deur van […]

Het bericht Leonardo DiCaprio luidt noodklok in Amsterdam verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>

Niemand minder dan acteur Leonardo DiCaprio bezocht afgelopen donderdagavond Amsterdam. De wereldster waarschuwde op het Goed Geld Gala voor klimaatverandering. Volgens hem is het van uiterst belang om nu in te grijpen om catastrofale gevolgen te voorkomen. Het Klimaatakkoord is volgens hem bijlange na niet voldoende.

Het bezoek van DiCaprio zorgde voor rijen fans voor de deur van Theater Carré, waar het gala gehouden werd. Ook veel BN’ers vonden het bijzonder om de wereldster te ontmoeten. “Ik heb hem een hand gegeven en we zijn met hem op de foto geweest. Een bijzonder innemende man”, laat Marco Borsato aan De Telegraaf weten.

“Leonardo rook heel lekker”

Nicolette van Dam laat ontglippen dat ze van DiCaprio gecharmeerd is: “Ik heb hem al gezien, hij rook heel lekker.” Ook Lieke van Lexmond vindt de acteur ‘ontzettend leuk’. “Hij is een hele mooie en leuke man. Hij heeft een prachtig verhaal, hij doet veel voor de wereld en ik denk dat hij een waanzinnige inspirator is voor velen.”

De wereldberoemde acteur strijdt al jaren voor het milieu. Hij maakte onder andere de documentaire Before the Flood over de mogelijke gevolgen van de stijging van de zeespiegel. Ook tijdens het Goed Geld Gala sprak hij zijn zorgen uit over klimaatverandering.

“Dat is niet de wereld waarin ik wil leven”

“We hebben te lang gewacht om de gevolgen van het opwarmen van de aarde aan te pakken”, aldus DiCaprio. “Nu hebben we geen andere keus meer dan er snel iets aan te doen. We moeten tegengaan dat de temperatuur op aarde gemiddeld twee graden stijgt. Als we dat niet doen sterven de koraalriffen en krijgen we de komende jaren miljoenen klimaatvluchtelingen. Dat is niet de wereld waarin ik wil leven.”

Om dit doemscenario te voorkomen is volgens de Amerikaan het Klimaatakkoord niet voldoende. Zijn stichting, de Leonardo DiCaprio Foundation, heeft daarom een driepuntenplan opgesteld.

DiCaprio: “Om een ramp af te wenden, mag de aarde niet met meer dan anderhalve graad opwarmen. Daarvoor moeten we nog voor 2050 drie heel ambitieuze punten realiseren: volledig overschakelen op duurzame energie, de helft van de natuurlijke ecosystemen op land en zee beschermen en herstellen en overschakelen op volledig hernieuwbare landbouw zonder uitstoot.”

Het bericht Leonardo DiCaprio luidt noodklok in Amsterdam verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>
https://www.jammfm.nl/leonardo-dicaprio-luidt-noodklok-amsterdam/feed/ 0
Politie op zoek naar getuigen dubbele mishandeling in Zuid https://www.jammfm.nl/politie-op-zoek-naar-getuigen-dubbele-mishandeling-zuid/ https://www.jammfm.nl/politie-op-zoek-naar-getuigen-dubbele-mishandeling-zuid/#respond Sun, 18 Feb 2018 10:49:05 +0000 https://www.jammfm.nl/?p=20163 Op Facebook roept de politie personen die op station RAI of op de De Boelelaan getuige waren van mishandeling, zich te melden. Zaterdagmiddag vond de eerste mishandeling plaats op station RAI rond 13.05 uur. Vijf minuten laten werd het slachtoffer nogmaals mishandeld bij de sportvelden van AFC aan de De Boelelaan in Buitenveldert. Getuigen kunnen […]

Het bericht Politie op zoek naar getuigen dubbele mishandeling in Zuid verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>

Op Facebook roept de politie personen die op station RAI of op de De Boelelaan getuige waren van mishandeling, zich te melden.

Zaterdagmiddag vond de eerste mishandeling plaats op station RAI rond 13.05 uur. Vijf minuten laten werd het slachtoffer nogmaals mishandeld bij de sportvelden van AFC aan de De Boelelaan in Buitenveldert.

Getuigen kunnen zich melden bij het basisteam Zuid-Buitenveldert.

Het bericht Politie op zoek naar getuigen dubbele mishandeling in Zuid verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>
https://www.jammfm.nl/politie-op-zoek-naar-getuigen-dubbele-mishandeling-zuid/feed/ 0
Kieskompas Ouder-Amstel https://www.jammfm.nl/kieskompas-ouder-amstel/ https://www.jammfm.nl/kieskompas-ouder-amstel/#respond Sun, 18 Feb 2018 10:47:04 +0000 https://www.jammfm.nl/?p=20159 Donderdag 15 februari jongsleden is de website Kieskompas voor Ouder-Amstel officieel gelanceerd. Burgemeester Joyce Langenacker gaf samen met de raadsgriffier Anke Swets hiervoor het startsein. De lijsttrekkers van alle politieke partijen die in Ouder-Amstel meedoen aan de verkiezingen werden uitgenodigd om als eerste de Kieskompas in te vullen. Kieskompas is een online stemhulp die inwoners […]

Het bericht Kieskompas Ouder-Amstel verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>

Donderdag 15 februari jongsleden is de website Kieskompas voor Ouder-Amstel officieel gelanceerd. Burgemeester Joyce Langenacker gaf samen met de raadsgriffier Anke Swets hiervoor het startsein. De lijsttrekkers van alle politieke partijen die in Ouder-Amstel meedoen aan de verkiezingen werden uitgenodigd om als eerste de Kieskompas in te vullen.

Kieskompas is een online stemhulp die inwoners kunnen helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Het is de derde keer dat Ouder-Amstel meedoet aan Kieskompas. De gemeente hoopt met Kieskompas de opkomst naar de stemlokalen te bevorderen.

Deelname Levend Kieskompas

Daarnaast is er op zaterdag 17 maart 2018 een activiteit in het kader van de verkiezingen waarbij de politieke partijen zijn vertegenwoordigd. Iedereen die het leuk vindt kan dan meedoen aan het zogeheten ‘Levend Kieskompas’. Dit wordt op die dag in zowel Duivendrecht als Ouderkerk aan de Amstel georganiseerd.

Meer informatie

Meer informatie over Kieskompas Ouder-Amstel kijk op www.ouder-amstel.kieskompas.nl

Het bericht Kieskompas Ouder-Amstel verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>
https://www.jammfm.nl/kieskompas-ouder-amstel/feed/ 0
Creatieve activiteiten in de voorjaarsvakantie https://www.jammfm.nl/creatieve-activiteiten-voorjaarsvakantie/ https://www.jammfm.nl/creatieve-activiteiten-voorjaarsvakantie/#respond Sun, 18 Feb 2018 10:42:02 +0000 https://www.jammfm.nl/?p=20156 In de voorjaarsvakantie organiseert stichting Coherente zowel in Ouderkerk aan de Amstel als in Duivendrecht een creatieve activiteit. Zo is er op maandag 26 februari een creatieve activiteit in Ouderkerk aan de Amstel in het Dienstencentrum (Diederick van Haarlemstraat 3). De kinderen van 4-8 jaar gaan aan de slag met tegels versieren, buttons maken en […]

Het bericht Creatieve activiteiten in de voorjaarsvakantie verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>

In de voorjaarsvakantie organiseert stichting Coherente zowel in Ouderkerk aan de Amstel als in Duivendrecht een creatieve activiteit. Zo is er op maandag 26 februari een creatieve activiteit in Ouderkerk aan de Amstel in het Dienstencentrum (Diederick van Haarlemstraat 3). De kinderen van 4-8 jaar gaan aan de slag met tegels versieren, buttons maken en fluwelen mandala’s van 12:00-13:30 uur. Voor de kinderen van 9-13 jaar staat er handlettering, sleutelhangers en buttons maken op het programma van 14:00-15:30 uur.

In het Dorpshuis in Duivendrecht is de creatieve activiteit op dinsdag 27 februari. De kinderen van 4-8 jaar worden geschminkt, gaan buttons maken, tegels versieren en mandala’s knutselen. De kinderen van 9-13 jaar gaan aan de slag met handlettering, sleutelhangers maken en buttons versieren.  Voor de kinderen van 4-8 jaar is de activiteit van 10.00-11.30 uur en voor de kinderen van 9-13 jaar van 12.30-14.00 uur.

Iedereen kan meedoen aan deze activiteit. De kosten zijn drie euro inclusief een gezond tussendoortje. Aanmelden is verplicht en kan tot 22 februari door te mailen naar J.Goudsmit@Coherente.nl.

Het bericht Creatieve activiteiten in de voorjaarsvakantie verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>
https://www.jammfm.nl/creatieve-activiteiten-voorjaarsvakantie/feed/ 0
Politie zoekt getuigen schietincident Zuidoost https://www.jammfm.nl/politie-zoekt-getuigen-schietincident-zuidoost/ https://www.jammfm.nl/politie-zoekt-getuigen-schietincident-zuidoost/#respond Sun, 11 Feb 2018 20:40:43 +0000 https://www.jammfm.nl/?p=20147 De politie is op zoek naar getuigen van een schietpartij na een woordenwisseling vrijdagavond aan het Maarsenhof in Zuidoost. Rond 22.40 uur stonden twee mannen voor de deur van een woning aan het hof. Toen een derde man uit de woning stapte ontstond een woordenwisseling tussen de drie. Kort daarop werd er geschoten. Hierbij raakten […]

Het bericht Politie zoekt getuigen schietincident Zuidoost verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>

De politie is op zoek naar getuigen van een schietpartij na een woordenwisseling vrijdagavond aan het Maarsenhof in Zuidoost.

Rond 22.40 uur stonden twee mannen voor de deur van een woning aan het hof. Toen een derde man uit de woning stapte ontstond een woordenwisseling tussen de drie. Kort daarop werd er geschoten. Hierbij raakten niemand gewond.

Gewaarschuwde politie-eenheden konden direct een 24-jarige Amsterdammer aanhouden. Een tweede verdachte, een man uit Zwanenburg (24), werd diezelfde nacht opgepakt op de Basisweg in Amsterdam-West. Beide verdachten zijn bekenden van de politie.

Getuigen
Ondanks de aanhoudingen gaat een derde man nog vrijuit. De politie is op zoek naar getuigen van het incident om te achterhalen wat er precies is gebeurd die avond.

Halverwege januari was er ook al een schietpartij aan het Maarsenhof. Toen werd er wel iemand geraakt.

Het bericht Politie zoekt getuigen schietincident Zuidoost verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>
https://www.jammfm.nl/politie-zoekt-getuigen-schietincident-zuidoost/feed/ 0
Iraanse boot mag op herkansing tijdens botenparade Amsterdam Pride https://www.jammfm.nl/iraanse-boot-mag-op-herkansing-tijdens-botenparade-amsterdam-pride/ https://www.jammfm.nl/iraanse-boot-mag-op-herkansing-tijdens-botenparade-amsterdam-pride/#respond Sun, 11 Feb 2018 20:38:45 +0000 https://www.jammfm.nl/?p=20144 De organisatie van Pride Amsterdam vraagt dit jaar extra aandacht voor mensenrechten. Tijdens de traditionele parade varen boten van onder meer Amnesty International en het College voor de rechten van de mens mee. De Iraanse boot, vorig jaar vlak voor aanvang om veiligheidsredenen uit de vaart gehaald, mag op herkansing. Om te zorgen dat ze […]

Het bericht Iraanse boot mag op herkansing tijdens botenparade Amsterdam Pride verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>

De organisatie van Pride Amsterdam vraagt dit jaar extra aandacht voor mensenrechten. Tijdens de traditionele parade varen boten van onder meer Amnesty International en het College voor de rechten van de mens mee.

De Iraanse boot, vorig jaar vlak voor aanvang om veiligheidsredenen uit de vaart gehaald, mag op herkansing. Om te zorgen dat ze er dit jaar sowieso weer bij konden zijn heeft de boot een wild card gekregen van de organisatie van Pride Amsterdam. Directeur Lucien Spee: “In Iran riskeren homo’s marteling en de doodstraf. Het is dus erg moedig en belangrijk dat deze boot meevaart door de Amsterdamse grachten.”

De ballotagecommisie die over de 80 boten die meevaren gaat heeft zondag in de Sugar Factory z’n selectie bekendgemaakt voor de parade op zaterdag 4 augustus. Zeer opmerkelijk: er vaart dit jaar maar één politieke partij mee. Alleen het door GroenLinks ingediende concept voldeed aan de eisen van de commissie. Dat terwijl vier partijen zich hadden ingeschreven, gaf voorzitter Frits Huffnagel aan.

Stille krachten
In de Sugar Factory werden ook acht ambassadeurs van Pride Amsterdam aangewezen. ‘Stille krachten’, zoals de organisatie ze noemt.

Mieke Martelhoff (70) is voormalig eigenaar van vrouwencafé Vivelavie in de Amstelstraat en was in 1996 betrokken bij de eerste editie van de Amsterdam Pride. Andere ambassadeurs zijn drag queen Jennifer Hopelezz, zangeres Francis van Broekhuizen en Serdar Manavoglu, initiatiefnemer van de Turkse boot die in 2012 meevoer.

De Rabobank heeft z’n plek in de parade dit jaar ter beschikking gesteld aan de stichting ‘Meer dan gewenst’, die aandacht vraagt voor LHBT’s met een kinderwens. Zes organisaties dingden mee naar de zogeheten ‘support card’ van de bank. LHBT-werkers van de Rabobank kozen uiteindelijk voor Meer dan gewenst. Die stichting krijgt behalve een plek in de Parade ook nog een financiële injectie van 7500 euro.

De negen dagen durende Amsterdam Pride begint dit jaar op 28 juli en duurt tot en met 5 augustus.

Het bericht Iraanse boot mag op herkansing tijdens botenparade Amsterdam Pride verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>
https://www.jammfm.nl/iraanse-boot-mag-op-herkansing-tijdens-botenparade-amsterdam-pride/feed/ 0
Aanvraag omgevingsvergunning voor bomenkap in Zonnehof https://www.jammfm.nl/aanvraag-omgevingsvergunning-bomenkap-zonnehof/ https://www.jammfm.nl/aanvraag-omgevingsvergunning-bomenkap-zonnehof/#respond Sun, 11 Feb 2018 20:37:07 +0000 https://www.jammfm.nl/?p=20141 In 2017 heeft het college van burgemeester en wethouders het aangepaste definitieve ontwerp voor de herinrichting van de Zonnehof vastgesteld. Daarna is de gemeente aan de slag gegaan met het voorbereiden van de omgevingsvergunning voor deze herinrichting. Er is nog een keer kritisch gekeken naar of de bomen die waren opgegeven voor de kap toch […]

Het bericht Aanvraag omgevingsvergunning voor bomenkap in Zonnehof verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>

In 2017 heeft het college van burgemeester en wethouders het aangepaste definitieve ontwerp voor de herinrichting van de Zonnehof vastgesteld. Daarna is de gemeente aan de slag gegaan met het voorbereiden van de omgevingsvergunning voor deze herinrichting.

Er is nog een keer kritisch gekeken naar of de bomen die waren opgegeven voor de kap toch niet konden blijven staan. Uiteindelijk blijkt dat er in totaal 76 bomen gekapt moeten worden; in tegenstelling tot de 181 bomen die gekapt zouden worden bij het eerdere ontwerp van de openbare ruimte (2015).

Bij de 76 bomen gaat het om 7 zieke bomen, 28 populieren die mogelijk schade zouden kunnen toebrengen of als gevolg van leeftijd et cetera) en 41 te kappen bomen vanwege toekomstige verhardingen zoals de nieuwe paden. Het kenmerk van de aanvraag is 20180047.

Een deel (51 stuks) van deze bomen wordt fysiek gecompenseerd in het gebied. Voor de overige bomen wordt een bedrag gestort in het gemeentelijke Bomenfonds. Samen met bewoners van de Zonnehof wordt een compensatieplan gemaakt waarbij dit bedrag weer besteed gaat worden aan groen.

Bomenkap in fases uitgevoerd

Het kappen van de bomen wordt gefaseerd uitgevoerd. De gehele herinrichting van de Zonnehof gebeurt in kleinere deelgebieden zodat het gebied te allen tijde bereikbaar blijft en niet alle bomen in één keer gekapt worden.

Meer informatie

Bekijk de kaptekening (pdf, 585 kB). U vindt de kaptekening ook op de Facebookpagina van Dorpshart Duivendrecht.

De stukken van de omgevingsvergunning kappen komen ook ter inzage te liggen nadat de omgevingsvergunning is verleend.

Deze aanvraag voor omgevingsvergunning staat los van het kappen van bomen voor de woningbouwontwikkeling. Die vergunning is reeds verleend (op 28 juni 2017) en onherroepelijk geworden.

Het bericht Aanvraag omgevingsvergunning voor bomenkap in Zonnehof verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>
https://www.jammfm.nl/aanvraag-omgevingsvergunning-bomenkap-zonnehof/feed/ 0
Hoe wonen de inwoners in 2030 – Een kijkje naar de toekomst https://www.jammfm.nl/hoe-wonen-inwoners-2030-kijkje-naar-toekomst/ https://www.jammfm.nl/hoe-wonen-inwoners-2030-kijkje-naar-toekomst/#respond Sun, 11 Feb 2018 20:33:39 +0000 https://www.jammfm.nl/?p=20138 Maandagavond 5 februari 2018 was er een bijeenkomst voor inwoners in de Bindelwijk. Op dinsdag 13 februari volgt er nog een bijeenkomst bij CTO’70 in Duivendrecht. Tijdens deze avonden nemen we een kijkje in het leven van inwoners in het jaar 2030. Hoe ziet Ouder-Amstel er dan uit? En hoe organiseren we samenleving in de toekomst? Doen […]

Het bericht Hoe wonen de inwoners in 2030 – Een kijkje naar de toekomst verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>

Maandagavond 5 februari 2018 was er een bijeenkomst voor inwoners in de Bindelwijk. Op dinsdag 13 februari volgt er nog een bijeenkomst bij CTO’70 in Duivendrecht. Tijdens deze avonden nemen we een kijkje in het leven van inwoners in het jaar 2030. Hoe ziet Ouder-Amstel er dan uit? En hoe organiseren we samenleving in de toekomst? Doen inwoners dan veel zelf of juist niet en moet de overheid veel regelen? Ligt de aandacht vooral op lokaal of trekken we meer naar de regio?

Interviews met acteurs

Aan de hand van interviews met inwoners uit 2030, gespeeld door twee acteurs, werden de aanwezigen meegenomen naar mogelijke toekomstbeelden. Het interview leverde veel vragen en ideeën/beelden van inwoners op. Deze inbreng wordt meegenomen bij het opstellen van de concept-visie.

Tweede avond op dinsdag 13 februari

Heeft u de eerste avond gemist in Bindelwijk dan kunt u terecht op dinsdag 13 februari bij CTO’70 in Duivendrecht. De avond start om 19.30 uur.

Het bericht Hoe wonen de inwoners in 2030 – Een kijkje naar de toekomst verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>
https://www.jammfm.nl/hoe-wonen-inwoners-2030-kijkje-naar-toekomst/feed/ 0
Groenbeheerplan goed ontvangen door bewoners https://www.jammfm.nl/groenbeheerplan-goed-ontvangen-bewoners/ https://www.jammfm.nl/groenbeheerplan-goed-ontvangen-bewoners/#respond Sun, 11 Feb 2018 20:31:16 +0000 https://www.jammfm.nl/?p=20135 Dinsdag 6 februari jl. is de tweede bewonersavond gehouden over het groenbeheerplan van de gemeente Ouder-Amstel. Het plan is in samenspraak met bewoners tot stand gekomen. Tijdens de bewonersavond lichtte wethouder Jacqueline de Maa samen met Peter Pieterse van de gemeente het groenbeheerplan toe. In het plan staat beschreven hoe de gemeente de komende jaren […]

Het bericht Groenbeheerplan goed ontvangen door bewoners verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>

Dinsdag 6 februari jl. is de tweede bewonersavond gehouden over het groenbeheerplan van de gemeente Ouder-Amstel. Het plan is in samenspraak met bewoners tot stand gekomen.

Tijdens de bewonersavond lichtte wethouder Jacqueline de Maa samen met Peter Pieterse van de gemeente het groenbeheerplan toe. In het plan staat beschreven hoe de gemeente de komende jaren het groen wil beheren, onderhouden en in stand wil houden.

Groenbeheerplan bijna definitief

Het groenbeheerplan wordt nu met de laatste op- en aanmerkingen van de bewoners definitief gemaakt. Zodra het college het groenbeheerplan heeft vastgesteld kan deze in uitvoering worden gebracht.

Bewoners tevreden

De aanwezige bewoners uit Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel lieten dinsdag weten tevreden te zijn met het groenbeheerplan. Ook lieten zij weten blij te zijn dat de gemeente goed heeft geluisterd naar hun ideeën en opvattingen over het groenbeerplan.

Het bericht Groenbeheerplan goed ontvangen door bewoners verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>
https://www.jammfm.nl/groenbeheerplan-goed-ontvangen-bewoners/feed/ 0
Arnold Schwarzenegger tekent voor Amazon-serie ‘Outrider’ https://www.jammfm.nl/arnold-schwarzenegger-tekent-amazon-serie-outrider/ https://www.jammfm.nl/arnold-schwarzenegger-tekent-amazon-serie-outrider/#respond Sun, 11 Feb 2018 20:15:11 +0000 https://www.jammfm.nl/?p=20132 Amazon Studios ontwikkelt momenteel Outrider, een miniserie waarin niemand minder dan actieheld Arnold Schwarzenegger de hoofdrol in moet spelen. Arnie zal daarnaast ook de rol van uitvoerend producent voor zijn rekening nemen. Het script van de serie werd geschreven door Trey Calloway en Mark Montgomery en speelt zich af op het Oklahoma Indian Territory aan het […]

Het bericht Arnold Schwarzenegger tekent voor Amazon-serie ‘Outrider’ verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>

Amazon Studios ontwikkelt momenteel Outrider, een miniserie waarin niemand minder dan actieheld Arnold Schwarzenegger de hoofdrol in moet spelen. Arnie zal daarnaast ook de rol van uitvoerend producent voor zijn rekening nemen.

Het script van de serie werd geschreven door Trey Calloway en Mark Montgomery en speelt zich af op het Oklahoma Indian Territory aan het einde van 19e eeuw. We zien in Outrider hoe een hulp-sheriff niet alleen de taak krijgt om een legendarische schurk op te sporen in, maar ook hoe hij moet samenwerken met een meedogenloze federale agent (Schwarzenegger).

Outrider zal de eerste grote tv-rol zijn voor Schwarzenegger. Mace Neufeld, de man achter de Jack Ryan-franchise, zal produceren.

Het bericht Arnold Schwarzenegger tekent voor Amazon-serie ‘Outrider’ verscheen eerst op JammFM 104.9.

]]>
https://www.jammfm.nl/arnold-schwarzenegger-tekent-amazon-serie-outrider/feed/ 0