DJ’s

De JAMM FM crew:
Marcel de Vries
Aktief geweest bij vele radiostations. Marcel de Vries is inmiddels door de wol geverfd, en komt goed uit de verf in iedere studio met twee cd spelers en een mengpaneel. Wanneer het nodig is , komt Marcel met de schilderkwast of de schroevedraaier voor technische ondersteuning.
Marcel de Vries worked for a bunch of radiostations in the past. Marcel is not only a qualified music freak, he’s also a freak when it comes to building studio’s. marcel@jammfm.nl

Daniel Zondervan
Daniel heeft meer radiostations van binnen gezien dan de gemiddelde radio-nerd. Heeft z’n roots liggen in de radio-scene in Hoorn. De onmiskenbare energie van Daniel zijn programma is een niet te missen radio ervaring 😉
Daniel Zondervan worked for so many stations back in the 80’s & 90’s, mentioning all of his radiowork is impossible. A real classic freak, best enjoyed in the weekends on JAMM.

Guusje de Vries
Ze is de wederhelft van Marcel de Vries en te horen iedere dinsdag avond met Ear Candy van 21:00 uur tot 22:00 uur op Jamm FM.

Becky en Richard de Jong
Met Funky Town Madness zijn Becky en Richard de Jong op de Dinsdag avond van 19:00 uur tot 22:00 uur en op de Zaterdag middag met JAMM ON van 13 tot 16 uur!

All Star Fresh
Guan Elmzoon, dj’ed at legendary Amsterdam based stations like Disco Action/Satellite Empire & WAPS. A true hiphop pioneer. Also well know for hits like ‘King Bee-Back by Dope Demand’.
All Star Fresh will be responsible for two shows on JAMM : ‘Classic Material’ and the nonstop mix show ‘The Freakmixclub’ broadcasted on Saturdays.

eLine la Croix
eLine la Croix loves Funk en Soul, Locking. Je hebt eLine mogelijk eerder op de radio gehoord bij 3FM, 100%NL en Decibel. Nu bij Jamm zit ze helemaal op haar muzikale plek. Ze valt regelmatig in en draait dan graag soul en funk ‘van vroeger’, 80’s, 90’s, nieuwe funk/disco en unreleased soultracks.
Behalve radio doet eLine veel Voice Over werk. Dus als u nog een professionele stem nodig heeft voor het inspreken van uw bBedrijfsfilm, Commercials, of Telefoonsysteem / Voicemail, bent u hier aan het juiste adres: www.elinevoiceover.nl

Olaf van Tholen
Een oude vriend terug op het nest. Olaf van Tholen vult de vrijdagmiddag met de beste platen ter wereld, gevolgd door 60 minutes of Classics tussen 6 en 7.
An old friend of many jocks at JAMM FM, Olaf worked with a lot of the teammembers on other stations throughout the years. Olaf is a real classic/funk fanatic. Check him out on Friday afternoon at four.

Edwin de Geus
Edwin is een echte dancefreak. Draaide al vanaf de jaren 80 de danceplaten de ether in bij vele radiostations in Zuid Holland. Is ook actief geweest in het clubcircuit. Draaide als een van de eerste DJ’s house op de radio in de beginjaren 90. Edwin draait iedere zaterdagochtend classics en R&B maar ook nieuwste soul en dancemuziek. Edwin is o.a. te volgen via Twitter: edwindegeus en Facebook: http://www.facebook.com/edwindegeus
Edwin is a real dancefreak. Started in the 80’s with radio. But also a dj in the clubs throughout the 90’s. Edwin is Jammin’ Hot!

Deejay Blaze
Draaide vanaf de 80’s in veel buurthuizen in Amsterdam. Blazin’ electro, freestyle & funk. Dat zijn de elementen die je kunt terug vinden in de BLAST from the PAST-show van BLAZE op de vrijdagavond.
One of the JAMM FM mixers and nowadays also presenting his electro(funk) knowledge exclusively on Friday evening on JAMM FM.

Ivan Zonderdag
Ivan is sinds hij zich kan heugen met techniek bezig. Op zijn 9e draaide hij al plaatjes op feestjes.Waarschijnlijk was hij de 1e in Nederland met Pitch control (+/- 10% in stappen van 0.5%) op een CD-speler omdat hij een techneut gevonden had die een standaard cd-speler om kon bouwen. Had ooit samen met vrienden het piraten station SM FM (The Super Music Station). Ivan doet bij Jamm FM een deel techniek en is te horen op maandag/dinsdag en woensdag van 17:00 tot 19:00 in de Traffic Jamm. Het motto van Ivan is: Sky Is The Limit!

DJ Ronald Richel
Ronald is een Soul liefhebber vanaf de eerste dag dat hij muziek begon te luisteren. Hij begon zijn radio loopbaan in 1981 als een Kleine Benjamin van 13 jaar bij een Piraat In Utrecht. De liefde voor Soul Funk Disco was toen al aanwezig. Zijn eerste singeltje kocht hij bij Kareltje in Utrecht waarna de eerste maxi single al snel een feit werd. Daarna volgde vele piraten en radiostations zoals: Freelight Radio, Raff 103, Midstad, Trend Fm, Dance Groove Radio en Classics4life radio. Zijn Nationale doorbraak was bij Radio 192, waar hij  kennis maakte met de DJ’s van de oude zeezender Veronica. Naast Radio is Ronald ook in het land te bewonderen met Drive In Shows, en is hij ook actief als Mixer in de Trance en House Muziek. Ook is hij een van de Bond van Doorstart Mixers geweest bij zijn grote voorbeeld Ferry Maat. Hij produceert jingles en promo’s en is eigenlijk altijd bezig met muziek.

Maurice Becker
Maurice begon op zijn 14e al met een radiozender op de zolderkamer. In de jaren 80 was hij DJ bij Atlantic101 uit Hilversum en daarna door de jaren heen bij verschillende lokale stations (AROS, Radio 9, RouletteFM). In 2014 de hobby weer opgepakt nadat hij was benaderd door Floris Kroon (Bedankt Floris!). Maurice vind Jamm FM bij zich passen vanwege de muziek genres en de professionele opzet van het station.

Edwin van Brakel
Edwin is op zijn 9e al besmet met het Disco/Funk & Soul virus via de Drive-in Show van zijn broer eind jaren ‘70. Hij is gek van alles wat met radio te maken heeft, van zenden tot jingles tot muziek. In de jaren 80 en 90 draaide Edwin bij Atlantic101, AROS en Optimaal FM. Verder had Edwin een eigen Drive-In Show genaamd Eagle en prutste hij in de jaren 80 met FM zenders en antennes. Bij Jamm Fm voelt Edwin zich helemaal thuis.

Paul Ekelmans

Lenno Muit
Bij Lenno Muit zat het radio maken er al heel vroeg in. Dat begon al met plaatjes draaien via de babyfoon door het hele huis. Later volgden diverse radio piratenzenders, maar na diverse bezoekjes door overheidsinstanties , ging daar de lol snel vanaf.
Via de Goudse ziekenomroep kwam hij terecht bij een aantal lokale omroepen , waarvan de laatste Midland FM is. Daar begon Lenno met een Dance Classics programma, omdat hij vond dat er een gat ontstond doordat een landelijk bekend soulprogramma van de radio verdween 
Soul, Funk & Disco zit bij Lenno in zijn bloed en zo kwam hij bij Jamm FM terecht, want hij voelt zich daar natuurlijk als een vis in het water. Iedere week op woensdag en donderdag presenteert hij 60 Minutes Of Classics aan het begin van de avond tussen 18:00 en 19:00 uur.

Spencer Matthews aka DJ SweaterXL
In de jaren ’80 begonnen als DJ. Met Ben Liebrand als grote voorbeeld.
Winnaar van de DJ Competition 1984 in Cartouch te Utrecht en was destijds iedere vrijdag en zaterdag te beluisteren op Radio Midstad.
Sinds 2014 weer actief bezig met het maken van Club House Mixen en sinds 2015 wekelijks te beluisteren op de zaterdagavond van 21:00 –
22:00 op JammFM.

Rool Over