Going Back 2 My Roots

Written by on 13 juni 2018

Going Back 2 My Roots bestaat dit jaar 10 jaar en viert dat op onnavolgbare wijze. Niet één, maar twee topartiesten uit de U.S.A. inclusief full band zullen een vol concert geven op deze nu al memorabele editie van Going Back 2 My Roots in de nostalgische ESCAPE VENUE op het Rembrandtplein te Amsterdam.

Miss EVELYN CHAMPAGNE KING, de onbetwiste queen of disco, bekend van hits als “Shame” , ‘I’m in love en ‘ Love come down ‘ zal een vol concert geven met live band. Alsof dat niet genoeg is trakteert Going Back 2 My Roots de bezoekers op een voorprogramma van niemand minder dan disco hitmachine JAMES ‘ D-TRAIN ‘ WILLIAMS, bekend van onder andere de hits ‘Music’ en ‘ You’re the one ‘ .
Dj’s op deze nu al onvergetelijke avond zijn Orlando (Going Back 2 My Roots), Evert (Flora Palace) en Discolicious (Super Freak).
Aanvang is op zaterdag avond 16 juni om 18.45 uur. Showtime support act 20.00 uur. Showtime concert 21.00. De afterparty is tot 00.00 uur.

Kaarten voor dit concert kosten slechts € 42,50 en zijn verkrijgbaar op www.goingback2myroots.nlwww.escape.nl en in alle landelijke PRIMERA WINKELS.
De voorverkoop voor dit event start op DONDERDAG 15 MAART om 10.00 uur. Wij verwachten een uitverkocht concert dus adviseren iedereen z.s.m. via bovengenoemde kanalen een kaartje in de voorverkoop te halen.

On this date let’s not worry about the future, but enjoy the past. GOING BACK 2 MY ROOTS

EVENT GOING BACK 2 MY ROOTS (The 10 Year Anniversary)
DATUM ZATERDAG 16 JUNI
LOCATIE ESCAPE VENUE AMSTERDAM (Rembrandtplein
AANVANG 18.45 UUR -00.00 UUR
TICKETS € 42,50
URL /I NFO WWW.GOINGBACK2MYROOTS.NL / WWW.ESCAPE.NL


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
www.onderdelenwebshop24.nl