Event info
Date: 24 mei 2018
Time: 19:00
Event: https://fb.com/aneveningwithnl/
Details

CAMEO | 24 mei 2018 | LOKATIE INFO VOLGT BINNENKORT

WORD UP! Everybody says … CAMEO, de band rond zanger LARRY BLACKMON geeft op zondag 11 maart aanstaande een concert in Amsterdam.

Bekend van met name de Funk en RnB producties en herkenbare snare-drum sound, heeft deze band onder andere gescoord met de dikke hits She’s Strange, Single Life en niet te vergeten Word Up! dat in 1986 in Amerika de nummer 1-positie bereikte. Laatstgenoemde heeft ook in Nederland een hoge notering behaald en is nu nog steeds vaak te horen op de dansvloer! Cameo werd opgericht in de jaren ‘70 en was een afsplitsing van de band The New York City Players.

Zanger Larry Blackmon staat bij velen in het geheugen gegrift door zowel zijn unieke stemgeluid als excentrieke stijl. Wie herinnert zich niet zijn enorme blockhead en natuurlijk de rode tok uit de video’s WORD UP en natuurlijk de mega hit (It’s like) CANDY!

Tot en met het jaar 2000 maakte deze band regelmatig deel uit van diverse hitlijsten en hebben ze vele singles en albums op hun naam staan.

Ook deze avond staat bol van de RnB , Funk en Electro waarbij stilstaan moeilijk zal blijken!

De lokatie info volgt nog en de kaartverkoop voor dit concert gaat binnenkort van start, so tell all the boys and girls, tell your brother, your sister and your mamma too!

AN EVENING WITH CAMEO | 11 MAART 2018
♛ Kaarten: Meer info volgt binnenkort
♛ Entree: € 35,- excl ticketfees
♛ Locatie: Meer info volgt binnenkort
♛ Datum: Zondag 11 maart 2018
♛ Zaal open: 19:00 Aanvang concert: 20:30


www.onderdelenwebshop24.nl