THE FOUR TOPS & THE TEMPTATIONS

Event info
Date: 14 november 2018
Time: 20:00
Details

Fourtops

The Four Tops & The Temptations op 14 november in AFAS Live

Twee legendarische bands, die in de jaren 60 werden vertegenwoordigd door het wereldberoemde platenlabel Motown, gaan opnieuw samen op tournee door Europa met een show vol soul en klassieke hits. 14 november geven The Four Tops en The Temptations samen een concert in AFAS Live.

The Four Tops hun doorbraak kwam in 1964 met de single ‘Baby I Need Your Loving’ tevens hun eerste hit op het Motown Label. Daarna volgden vele grote hits als: ‘It’s The Same Old Song’, ‘Standing in the Shadows of Love’, ‘Loco in Acapulco’ en ‘(Reach Out) I’ll Be There’. The Four Tops is een van de weinige bands die in drie verschillende decennia meerdere malen in de hitlijsten terug te vinden is.

Al meer dan vijftig jaar touren The Tempations met een legio aan hits op hun naam de wereld rond. ‘Papa Was A Rollin Stone , ” Treat her Like A Lady’, ‘Since I Lost My Baby’ en ‘Just My Imagination (Running Away With Me)’ is slechts een kleine greep uit de maar liefst zevenendertig top tien hits die de groep voortbracht. Ze overleefden alle verschillende muziektrends van disco tot aan techno en staan nog steeds bekend als een van de meest succesvolle soulbands aller tijden ondanks de wisselende samenstelling.

Tickets:

  • 1e rang zitplaatsen (uitverkocht) € 59,40
  • 2e rang zitplaatsen € 53,90
  • 3e rang zitplaatsen € 49,50
  • Rolstoel- en begeleidersplaats € 53,90

De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.

 


www.onderdelenwebshop24.nl