DJ Flash shows

DJ Flash aka Fabian Enser is een DJ/ Mixer met diverse soorten genres gestart. Is 2x uitgeroepen tot beste allround DJ.

Fabian Enser werd geboren in Paramaribo, Suriname.

Flash is de vaste DJ van Reminisce, en MTC. Op zijn 12e jaar is hij begonnen met draaien van plaatjes. Flash heeft het DJ vak niet van een vreemde, zijn vader is ook DJ is geweest.

Flash zat in een HipHop groep Freeze Five, daarna X-Sample-1, in de jaren ’90. Zijn broertje (DJ Jeff van radio 538/JuizeFM) zat ook in een HipHop groep ‘Freeze Five Small’. Beide broers waren DJ in die groepen. Daarna is Flash R&B (oftewel) Swingbeat gaan draaien, hij had even geen zin meer in Hip-Hop. Hij trad op als gast DJ bij de Prinsenhof in Zaandam en werd ontdekt door Ulrich Saba, een DJ die draaide in de Metropool. Zodoende werd hij de vaste DJ van een grote discotheek in Zaandam ‘Metropool’. Later is hij de bubbling scene ingeslagen, een vette tijd met DJ Moortje en Dj Memmie.

In grote discotheken als Escape, Marcanti Plaza, Metropool en Imperium brengt hij in de 90’s het publiek naar ongekende hoogtes. In samenwerking met partners en enkele van deze discotheken organiseert DJ Flash zeer populaire feesten in de sfeer van HipHop en R&B. Party’s als Punani I,II,III, maar ook Bubbelings Best. Stuk voor stuk onvergetelijke party’s! DJ Flash is 2x tot beste allround DJ uitgroepen, dat was in 1994 en 1995.

Flash en zijn broer vertrokken naar de radio, City FM. Daar draaide ze elke zondag van 00.00u tot 03.00u. Ze hadden daar een leuke tijd gehad. Toen maakte ze de overstap naar Radio 538 (Juize FM). Ze hebben daar 2 jaar lang de mixen gemaakt, de ‘JuizeMix’. Flash stopte toen met de radio en met het DJ vak. Hij ontbrak 4 jaar de scene (1999 t/m 2003).

In 2004 is DJ Flash weer begonnen met draaien. Hij draait momenteel alle stijlen. Ook is hij in april 2010 weer met radio begonnen. Elke zondagnacht tussen 00.00u en 02.00u draait hij classics bij Club-ParadiseFM.

Iedere vrijdagnacht vanaf 24:00 (CET), de meest lekkere Groovy Friday Night tunes op JammFM. Enjoy your Friday Night…!!!

en

Iedere zondagochtend vanaf 10.00 (CET), heerlijke Zondagochtend balade-mix op JammFM. Enjoy your Sunday morning…!!!

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background