John Lauriola


John Lauriola shows

John Lauriola & Friends

Iedere vrijdagnacht van 0:00 – 03:00 Pure fun 4 your ears on maximum volume ….. 

Volledige naam Johnny Lauriola, werd geboren in Amsterdam 12-02-1967, met een Italiaanse vader en een Nederlandse moeder.
In het begin van de jaren 80 was de jonge Johnny meteen gepakt door het nieuwe geluid van funky muziek.
Hij begon vinyl te verzamelen en wilde een DJ te worden. In het midden van de jaren 90 speelde hij vele stijlen van dansmuziek vooral in de Amsterdamse discotheken en prive partijen.
In het begin van 2000 nam Johnny een korte pauze in zijn carrière. In 2009 kwam Johnny terug.
Tegenwoordig speelt hij CD’s en vinyl en heeft hij zijn eigen stijl van geluid ontwikkeld.

Met deze is Johnny’s stijl fanatieker dan voorheen, Het is zijn passie. Het ondergrondse geluid van de jaren 80 is de inspiratie voor zijn constante geluid.
Johnny vertaalt het oude geluid van toen met de vibe en sfeer van het heden. Johnny speelt een ( deep ) House / Tech-House / Techno georiënteerd geluid en
old school 80’s en 90’s. Het is een warme mix van melodieuze, ontroerende ritmes en een pakkende groove. Geen harde house en mainstream hits, kwaliteit met een ondergrondse geluid.

Hij draaide in de jaren 80 bij Radio REMIX en Satellite Radio Amsterdam, dat was een waar genoegen en resulteerde in veel positieve reacties.
Vandaag de dag is Johnny te beluisteren bij Nu-Disco grooves radio met zijn programma House vs. Classics, I-turn radio met 4 uur lang in the mix, Zaan Radio met zijn DiscoStyle mix bij RTV Parkstad met het programma van DJ Jose – House Nation.  Sinds 2016 actief op JammFM met het programma  John Lauriola & Friends – Back 2 Back
Vandaag de dag is Johnny meer met vinyl bezig dan voorheen.www.onderdelenwebshop24.nl