Back 2 Back

Gepland op

Gelabeld als, , , ,
John Lauriola & Friends - Back 2 Back

Lets party!! Om ? 00.00 CET+1, drie uur lang Pure fun 4 your ears on maximum volume.....
John Lauriola & Friends ↩BACK 2 BACK↪,...!!!???
JammFm 104.9 ? Smooth & Funky ?

John Lauriola & Friends – Back 2 Back

Lets party!! Om ? 00.00 CET+1, drie uur lang Pure fun 4 your ears on maximum volume…..
John Lauriola & Friends ↩BACK 2 BACK↪,…!!!???
JammFm 104.9 ? Smooth & Funky ?


Lees verder

Back 2 Back Crew

Albertus Prophitius aka Mr. Proves / Guest DJ  Martin Rodenburg  - Jamm On Evening Leeftijd: 49 jaar en woonachtig in: Enschede (Overijssel ) Ik heb van jongs af aan interesse gehad in muziek. Kreeg via mijn oudste broer mijn muzikale opvoeding in de disco en soul periode . Vanaf 1982-1983 kwam ik terecht in de breakdance scene. Hip hop was dat moment de muziek stijl . In die periode heb ik met regelmaat achter de draaitafel gestaan en heb toen een beetje leren mixen. Vanaf ongeveer het jaar 2000 ben ik op een pc met DJ software een beetje gaan experimenteren. Vanaf 2010 ben ik mij echt gaan bezighouden met het mixen. Ik kocht in 2011 mijn eerste DJ controller (Hercules) en ben in 2014 overgestapt op Pioneer. Medio 2016 ben ik gevraagd om mixen te maken voor de radio zender Jimmy-Fm. Na een klein jaartje werd ik gevraagd voor de show Rõõl Over@night bij JammFM en korte tijd later ook voor de show Back 2 Back van John Lauriola. Op dit moment mix ik ook voor de shows van Martin Roodenburg op de Maandagavond en bij Ronald Richel (Jamm Crackers) op de Donderdagavond. Ook heb ik voor radio DB een enkele keer gemixt.

Remy Darthuizen aka DJ Remio Ik draai al met vinyl sinds m,n 11e jaar. In de jaren 80 heb ik bij verschillende piraten stations gedraaid waar onder Sound Support. Later heb ik ook nog gedraaid in de Waakzaamheid & Lexion. Wat mij onderscheid van de andere DJ,s van JammFM, is dat ik mijn mixen nog steeds opneem met vinyl. Ik vind muziek moet je kunnen voelen,aan(raken)de tik in de plaat horen enz. Draaien met vinyl is werken & daar hou ik van!

Evert Reijn  (13-03-1968) Sinds begin jaren tachtig bezig met dance (classics) muziek, geïnspireerd door zowel Ben Liebrand als Ferry Maat maar zeker ook door dj’s Ulrik en Erick (Het Prinsenhof Zaandam). Pas in 1993/94 ben ik in een club gaan draaien, onder andere in Grandcafé Het Prinsenhof te Zaandam. Na mijn Club dj-carrière ben ik in 2009 gevraagd mixen te maken voor het programma “DiscoStyle”, dat uitgezonden wordt door de lokale omroep Zaanradio. Sinds dien heb ik de draad weer opgepakt wat resulteerde in twee BVD (bond van doorstarters) mixen en maakte vier jaar een wekelijkse Soul Sensations mix voor Radio 6. Vanaf 18 september 2019 maak ik elke week een Dance Classics mix voor Behind the Grooves op JammFM en maak zo nu en dan een uitstapje met een Somertijd weekend dancemix of iT. Wil je mixen horen? Check dan: Mixcloud of via Hearthis  


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background