Behind The Grooves

Woensadgavond 19-22 uur

Gepland op

Woensdag 19:00 22:00

Behind The Grooves

Behind The Grooves is sinds september 2019 te beluisteren op JammFM

Mei 2019 waren de heren van BTG door het ontbreken van plezier gestopt met radio maken.

In de afgelopen jaren hebben wij vele van jullie als vaste luisteraar mogen verwelkomen en waren jullie vaak te vinden op vrijdagavond in de studio tijdens de uitzending. Ook kwamen medewerkers van diverse andere radiostation’s over de vloer, waaronder onze “buren” van JammFM (de lokale omroep van Ouder Amstel). Het format wat leading is bij JammFM loopt zij aan zij met de muziek van Behind the grooves. De keus die wij gemaakt hebben na een gesprek met Daniel Zondervan van JammFM kwam eigenlijk niet zo maar uit de lucht vallen.
We zijn warm onthaald en het is fantastisch om ons tussen al die gedreven radiomakers te mogen begeven.
Verschil is dat BTG meer dan 15 jaar te beluisteren was op “friday night”. Wij hebben de weloverwogen switch gemaakt om naar de “wednesday night” te gaan.
Wij hopen jullie iedere woensdagavond vanaf 19.00 op JammFM “Smooth and Funky”! te verwelkomen
“Finally the music sounds right, on wednesday night!


Lees verder

Behind The Grooves Crew

Behind the grooves Sinds woensdagavond 18 september 2019 zijn Remco, Gerrit en Marcel weer met een nieuw radioseizoen begonnen. Afgelopen mei 2019 waren zij voor even gestopt op het radiostation waar BTG vanaf juli 2015 te horen was. In de afgelopen jaren heeft Behind The Grooves vele van jullie als vaste luisteraar mogen verwelkomen en […]


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background