Behind The Grooves

Remco en Gerrit

Scheduled on

Woensdag 19:00 22:00

Behind The Grooves

Tagged as:
Behind the grooves van start op JammFM


Vanaf woensdagavond 18 september 2019 is het weer zo ver. Dan starten Remco en Gerrit weer met een nieuw radioseizoen.

Afgelopen mei 2019 waren zij voor even gestopt op het radiostation waar BTG vanaf juli 2015 te horen was.


In de afgelopen jaren heeft Behind The Grooves vele van jullie als vaste luisteraar mogen verwelkomen en waren jullie tijdens de uitzending vaak te vinden in de studio.

Ook kwamen medewerkers van diverse andere radiostation's over de vloer, waaronder onze "buren" van JammFM (de lokale omroep van Ouder Amstel). Het format wat leading is bij JammFM loopt zij aan zij met de muziek van Behind the grooves. Het was dan ook geen verassing dat Behind the Grooves en JammFM een sterke combinatie vormen en Behind the Grooves vanaf nu bij JammFM te horen is.


We zijn warm onthaald en het is fantastisch om ons tussen al die gedreven radiomakers te mogen begeven.

Verschil is dat BTG meer dan 15 jaar te beluisteren was op "friday night". Wij hebben de weloverwogen switch gemaakt om naar de "wednesday night" te gaan.

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen vanaf woensdagavond 18 september 19.00 op JammFM "Smooth and Funky"!

"Finally the music sounds right, on wednesday night!

 


Read more

Behind The Grooves crew

Behind the grooves van start op JammFM Vanaf woensdagavond 18 september 2019 is het weer zo ver. Dan starten Remco en Gerrit weer met een nieuw radioseizoen. Afgelopen mei 2019 waren zij voor even gestopt op het radiostation waar BTG vanaf juli 2015 te horen was. In de afgelopen jaren heeft Behind The Grooves vele […]www.onderdelenwebshop24.nl