Radio

Met ingang van zaterdag 12 juni 2010 verzorgt JAMM FM programma’s voor de gemeente Ouder-Amstel: Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht en de Waver. JAMM FM heeft het stokje overgenomen van omroep Excellent FM, die vijf jaar aktief was in deze gemeente. JAMM FM is te ontvangen via de kabel in Ouder-Amstel op 103.3 Mhz, in de ether op 104.9 Mhz, via internet en via digitale radio van Ziggo.

Team JammFM, september 2016Ieder heel en half uur is er een bulletin met landelijk en wereldnieuws en de actuele verkeersinformatie. Dit wordt aangevuld met bulletins met lokaal en regionaal nieuws van de eigen JAMM FM-nieuwsredactie.
Naast de dagelijkse actualiteiten wordt de luisteraar ook op de hoogte gebracht van actuele evenementen en films in de regio in JAMM ON STAGE en JAMM AT THE MOVIES.

De muziekmix is ‘Smooth & funky’: Soul, Nu-Disco, Funk en R&B. Een formule die past bij de (stads-)regio. Iedere avond is er ’60 minutes of Classics’ met funk en discoclassics door de luisteraar samengesteld. En op vrijdag en zaterdag zijn er ook doelgroep programma’s van o.a. All Star Fresh. In de avond is er ‘The Quiet Storm’, met soul ballads op verzoek.

JAMM FM is een initiatief van radiofreaks en danceliefhebbers uit Ouder Amstel en de omliggende stadsregio. Met medewerkers die veelal actief waren bij stations in de regio als Discount FM, Counterpoint HiFreakFM en WAPS brengt JAMM FM een unieke radioformule op een zo professioneel mogelijke manier, waar lokale informatie wordt omlijst met Smooth & Funky-muziek.

24 uur per dag op FM 104.9, kabel 103.3 MHz, via de player op de website en via onze app.