Nieuwsredactie

Ik ben begin jaren 80 begonnen bij de Ziekenomroep s.t.r.o.u.z. waar ik zeker 10 jaar voor zieken en bejaarde de muziek heb verzorgd. Toen kwam via via Nieuwegein Radio, de Lokale omroep van Nieuwegein, in beeld waar ik terecht kwam tot eind jaren 80. Vervolgens ben ik toch weer een nieuwe uitdaging aan te gaan belande ik bij Radio Lekstad Lokale Omroep van Vianen tot 1993. Ook bij de Jongeren afdeling van Radio Lekstad Downtown 103 heb ik programma’s gemaakt. Na een periode radio stilte .. ben ik in 1996 begonnen bij CityFM Amsterdam 105.9 dance Radio waar ik tot begin 2000 programma’s maakte. Vanaf medio 2000 heb ik radiostilte gehouden … Toen kwam JAMMFM op mijn pad en ik heb er veel zin in kan ik je vertellen, het bloed kruip zo te zien toch waar het niet gaan kan dusssss….. Iedere woensdagavond 19:00 – 22:00 & zondagavond op JammFM van 20:00 – 22:00 uur, RON ROCKS… Is er een nummer wat je graag wilt horen dan kun je deze hier aanvragen.

Anneminke van der Velden, radiodier, programmamaker en ervaren stemacteur/voice-over/nieuwslezer. Sinds 2013 nieuwslezer bij JammFM.

Angélique Spoor, Purser bij een Nederlandse luchtvaartmaatschappij en daarnaast stemactrice. Woonachtig in Het Gooi en sinds januari 2016 actief bij JammFM, waar zij regio-nieuwsberichten verzorgt.

Dik Nagtegaal Sinds 1989 heb ik bij diverse stations radio mogen maken: Radio Ronde Venen, Amstelveen Lokaal, Baja Radio, MagicFM, RickFM en nu dus jouw filmnieuwspresentator bij JammFM. Het mooie van radio? Het prikkelt je verbeelding. Omdat je het niet kan zien, moet je er zelf een voorstelling van maken en dat biedt de radiomaker de kans je mee te nemen naar elke willekeurige plek, tijd of sfeer. Ik vind het dan ook fantastisch jouw als luisteraar mee te nemen naar de bioscoop en je de nieuwste films voor te stellen…op de radio. In 'JammFM at the Movies' stel ik me dan ook elke keer namens jou de vraag: “Draait er nog iets leuks?”.

Nico van den Eijkel is stemacteur al meer dan tien jaar in het vak.  Omdat ik mijzelf wil blijven verbeteren, heb ik recent een cursus nieuwslezen gevolgd bij Tamara Bok en Hannelore Zwitserlood. Ook heb ik een stemacteurscursus van Jolanda Baijens gevolgd. Stemcoaching heb ik van Debby Mureau gekregen en een training in presentatie en media van communicatiespecialist Pauline van Aken. Tot slot heeft Ben Maasdam mij een training en coaching in voice-over gegeven. Door deze cursussen en trainingen ben ik nóg meer in staat om uw commercials, jingles, promo’s, bedrijfsfilm en e-learning overtuigend in te spreken. Ook ben ik nu goed inzetbaar als nieuwslezer en filelezer


www.onderdelenwebshop24.nl