24H Zuidoost in de Bijlmer

Geschreven door Op 23 augustus 2018

Heesterveld Creative Community is de creatieve gemeenschap in het hart van de Bijlmer in Amsterdam Zuidoost. Een broedplaats met diverse mix aan kunstenaars en creatieven. Tijdens 24H Zuidoost presenteren we: De skate karavaan (skate clinics en vrij skaten), fashion tentoonstelling van Kitchen For Fashion, film van Jorik Amit en GLLRY ZOH met kunst & Cocktails.

Kitchen For Fashion 14.00-21.00u
Kitchen For Fashion is een modeatelier waar men persoonlijke ontwerpen kan laten maken en kan shoppen. Ook zijn er verschillende vormen van workshops die je kan volgen. Voor jong en oud! Tijdens 24H Zuidoost presenteert Kitchen For Fashion de laatste collectie in een tentoonstelling op het plein.
Kitchen For Fashion

Zwermscheppen een film van Jorik Amit Galama, Vanaf 17:30, doorlopend tot 21.00u.
Autochtoon, allochtoon, moslim, homo, wit, Surinaams, hoogopgeleid etc. in ons dagelijks leven zijn we gewend om constant te denken en spreken in groepen. Het is een vorm van talige agressiviteit die de uniciteit van individuen reduceert. Tegelijkertijd is het moeilijk, zo niet onmogelijk, om je van deze manier van denken te bevrijden. Zwermscheppen is een film over de Bijlmer die op een abstracte manier verbeeldt hoe verschillende individuen met het concept van de groep omgaan.

Jorik Galama

Stadsnomade: skate karavaan 13.00u -21.00u
Stadsnomade is een sociaal culturele stichting die voortkomt uit een skate community. Onze activiteiten vinden plaats op wisselende locaties. We reizen, we kamperen, we skaten, terwijl we ernaar streven om te creëren wanneer onze paden zich kruisen met die van anderen. We streven ernaar om – middels onze activiteiten – een bijdrage te leveren aan een meer verbonden en samenwerkende maatschappij.
Tijdens 24H Zuidoost staan ze op het plein met mobiele skateboardomgeving – een mini ramp. Er zijn skateclinics en je kunt vrij skaten.
Stadsnomade

GLLRY ZOH; Kunst & Cocktails.
GLLRY ZOH is een kunstplatform en projectruimte, omringd door kleurrijke huizen van jonge kunstenaars die behoren tot cultureel centrum Heesterveld Creative Community. Tijdens 24H Zuidoost is er bij GLLRY ZOH kunst & cocktails.
GLLRY ZOH & BnB ZOH

https://www.facebook.com/events/1376170889181472/

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp