Al meer dan 100 bedrijven zetten deuren open voor bezoekers

Geschreven door Op 25 oktober 2023

Van Aalsmeer tot Amsterdam en van Schiphol tot Uithoorn: veel keuze voor bezoekers Bedrijven in Zicht van 6 t/m 10 november

Amsterdam, 19 oktober 2023. Al meer dan 100 bedrijven in de regio hebben zich aangemeld voor Bedrijven in Zicht van 6 t/m 10 november. Zij openen dan hun deuren voor mensen die (ander) werk zoeken of een stageplaats. Bezoekers kunnen zich aanmelden via de website Bedrijveninzicht.com Aanmelden kan nog steeds bij  bedrijven naar keuze. Meedoen is gratis, zowel voor bedrijven als bezoekers.

Bedrijven uit de hele regio doen mee: de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Rutger Groot Wassink (wethouder Sociale Zaken, Amsterdam en voorzitter van de arbeidsmarktregio Groot-Amsterdam): “Met het Regionaal Werkcentrum behalen we goede resultaten bij het begeleiden van mensen naar werk. Samen met de andere partijen vinden we nieuwe manieren om mensen aan werk te helpen. Ik ben blij dat er al zoveel werkgevers zijn die hun deuren open zetten en hoop dat hierdoor veel mensen kunnen starten met hun nieuwe baan.”

Michelle van Elk van het Regionaal Werkcentrum en projectleider Bedrijven in Zicht: “De bedrijven zijn superenthousiast: de een geeft rondleidingen op de werkvloer, bij de ander kun je direct solliciteren zonder CV. Een bedrijf organiseert fietsdates, en weer een ander geeft workshops, zoals je eigen game coderen bij een IT-bedrijf; lassen of timmeren. Een ontzettend leuke manier om te kijken of een functie, het bedrijf én de mensen bij je passen.”

Over Bedrijven in Zicht
Bedrijven in Zicht is een nieuw regionaal evenement dat bedrijven en mensen die werk of een stage zoeken op een informele manier met elkaar in contact brengt. Aanmelden kan nog steeds, zowel voor bedrijven als bezoekers: www.bedrijveninzicht.com.

Het evenement is een initiatief van het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam.

Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam is een netwerkorganisatie van de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, Uithoorn en van UWV, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, Uithoorn en van UWV, Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam, onderwijs-, werkgevers- en werknemersorganisaties. Samen verbinden we werkgevers en werkzoekenden op een toegankelijke, resultaatgerichte, innovatieve manier om méér mensen in de arbeidsmarktregio aan het werk te helpen en te houden. Onze missie: iedereen duurzaam aan het werk!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp