Amsterdam Bodypaint Art Event

Geschreven door Op 13 juli 2019

Dit jaar is al weer de derde keer dat Amsterdam wordt gekleurd door het Amsterdam Body Art Event. Dit vindt 27 Juli plaats op het Museumplein.

Een 30 tal modellen, vrouw, man, transgender, dik, dun ,lang en klein zullen door een gelijk aantal kunstenaars beschilderd worden in de stijl van Van Gogh.

Elk model wordt een schilderij oftewel The living canvas , maar we proberen dit jaar om op het einde ook een groot schilderij van Van Gogh te realiseren op de ruggen van de modellen te samen.

Een mooie aanvulling op deze hopelijk zonnige dag is dat de jaarlijkse Pride Walk een bezoekje zal brengen aan ons evenement tijdens hun walk van het Homomonument naar het Vondelpark.

Organisator Joram Baruch probeert al enkele jaren voor deze vorm van kunst een officiële erkenning te krijgen en dat lijkt nu eindelijk te gaan lukken. Dit jaar is de stichting gehonoreerd door het AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst)

Het Amsterdam Bodypaint Event is vanaf 11:00 uur te bezoeken op het Museumplein. (bij het Ezelsoor en leempad boven de Albert Heijn)

Deelname voor kunstenaars en Modellen = € 30,- Incl. verf, lunch, drank,hapjes en een boottocht door de grachten en vervoer naar Noorderlicht.
http://www.amsterdambodypaintart.com/#tickets

Afterparty vanaf 19.00 in Cultureel Café Het Noorderlicht.
NDSM-plein 102 – 1033 WB Amsterdam

Voor meer informatie;
JoramBaruch 
Tel: 06-113 898 30
Info@amsterdambodypaintart.com Of joebarucci@hotmail.com

www.amsterdambodypaintart.com


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp