Amsterdam verloor die dag 2 bijzondere mensen

Geschreven door Op 27 september 2018

Amsterdam, september 2018 – Kenzo belandde in de laatste fase van zijn ziekte (kanker) als kind in het AVL voor een studie Trail, zijn laatste hoop. Hij lag op zaal met burgemeester van der Laan. Helaas zijn ze beide overleden op dezelfde dag. Amsterdam verloor die dag 2 bijzondere mensen.

Vertelt de moeder van Kenzo (Rachnel van Oostveen). “Tijdens zijn ziekte zijn medewerkers van Make-A-Wish langsgekomen om zijn droom te bespreken. Mijn zoon maakte van zijn droom geen geheim. Zonder schaamte sprak hij het uit. Hij wilde nog een cruise meemaken in de Caribbean.
Voor de medewerkers wel een heel bijzondere droom. Maar uiteindelijk is zijn droom door Make-A-Wish geheel uitgekomen. Ongelooflijk wat deze organisatie voor hem en ons als gezin heeft bewerkstelligd. Met ons hele gezin werden wij met taxi’s opgehaald van huis, en bij terugkomst op Schiphol weer thuis gebracht. Het waren in totaal 10
schitterende dagen met alles erop en eraan, die wij nooit zullen vergeten. Wij zijn zo blij en dankbaar dat Kenzo dit nog heeft mogen meemaken.”
Loop mee met Team Kenzo Tiamo #carpe diem

Om iets terug te doen voor deze schitterende organisatie heb ik besloten om mee te doen met de City Wish Walk en is Team Kenzo Tiamo #carpe diem opgericht. “Rachnel wil zoveel mogelijk sponsors en teamleden krijgen. Om zo ook in de toekomst mooie wensen in vervulling te laten gaan voor kinderen die ziek zijn. Ze heeft zelfs Donny
& Dave Roelvink gevraagd om mee te doen”
City Wish Walk Amsterdam 25 november 2018

City Wish Walk is hét nieuwe wandelevenement voor jong en oud. Geniet onderweg van de juweeltjes die Amsterdam te bieden heeft en beleef tijdens de wandeling en bij de finish zelf de Make-A-Wish wensen voor ernstig zieke kinderen. Wandel 6 of 12km en haal zoveel mogelijk geld op voor realisatie van nog meer kinderwensen.

Inschrijven voor City Wish
Walk kan via http:/www.citywishwalk.nl/doe-mee

Het sponsoren van Team Kenzo
Tiamo #carpe diem  kan via https://www.citywishwalk.nl/steun


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp