BELANGRIJKSTE WERKGEVERS UIT LUCHTVAART- EN REISINDUSTRIE AANWEZIG TIJDENS DE CAREER EXPERIENCE IN UTRECHT

Geschreven door Op 10 maart 2023

SCHIPHOL – Op zaterdag 18 maart presenteren de belangrijkste grote bedrijven uit de luchtvaart- en reisbranche zich als werkgever tijdens de Career Experience in de Jaarbeurs in Utrecht. Partijen als KLM, Schiphol, TUI, Corendon, Transavia, Uniglobe, VCK Travel, ATPI en Fokker maken hun opwachting met een uitgebreide vertegenwoordiging. Ook Defensie en Luchtverkeersleiding Nederland zijn present.

Het evenement biedt een uitgelezen kans om een baan, stage of opleiding te vinden in de luchtvaart- en reisbranche. Daarnaast “willen we de bezoekers vooral ook inspireren door de verschillende facetten van deze branche letterlijk in beeld te brengen”, zegt eventmanager Jeanelle van Baarsen.

Het is de tiende keer dat dit evenement plaatsvindt. Voorheen ging het evenement als de Beroepenmarkt door het leven. Dit jaar heeft het een nieuwe naam en de nieuwe lading meegekregen: Career Experience.

“We richten ons in deze editie écht op beleving, in de breedste zin van het woord. We willen de bezoekers inspireren door de verschillende facetten van de reis- en luchtvaartbranche letterlijk in beeld te brengen. Er zullen, naast boeiende presentaties en informatieve stands, ook veel attributen zijn die tot de verbeelding spreken. We nemen de bezoeker op 18 maart echt een dagje mee in het werkveld van de reis- en luchtvaartbranche”, aldus Van Baarsen.

“Tijdens de Career Experience laten we de bezoekers zien hoe veelzijdig de reis- en luchtvaartbranche eigenlijk is. Van technicus tot piloot en van grondstewardess, reisleider, (zelfstandig) reisagent en zakenreiziger, tot militair, het komt allemaal aan bod. Niet alleen het werkveld, maar ook het opleidingsveld is aanwezig om bezoekers te informeren. We hopen de bezoeker aan het einde van de dag geheel verrast te hebben met hoe breed, en vooral leuk, de brede reisbranche is.”

“Er worden verschillende presentaties gegeven, zowel door standhouders als door aansprekende sprekers en acteurs. Ook hierbij is het doel weer om de bezoeker te inspireren. Het worden dus geen lange en eentonige presentaties, maar interactief en to the point. Daarnaast bieden we bezoekers de kans om kennis te maken met de verschillende professionals uit het werkveld. Je kunt hen vragen stellen en om advies vragen. Bezoekers mogen ook zeker al hun cv meenemen. Wie weet wordt er direct al een match gevonden. Daarnaast zijn er verschillende stands waarbij aan een professioneel profiel van een werknemer kan worden gewerkt. Denk aan een fotograaf voor de perfecte LinkedIn-foto of advies over hoe je het beste een sollicitatiegesprek kunt voeren.”

De deelnemende organisaties zijn:

Schiphol, KLM,  Luchtverkeersleiding Nederland, TUI, Defensie, MBO College Airport, Dnata, Aviareps, Corendon, EPST, FTI – AMS24, Qualitair, Regional Jet Center, ATPI, Nayak, Uniglobe, Fokker Services Group, AIS Flight Academy, Travel Counsellors, VCK Travel, VNV (Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers), KLM Flight Academy, Nordic Travel, Aviation Coaching, Transavia, Swissport, Reiswerk, Pilot Flight Academy.

De Career Experience is een initiatief van de Reismedia Groep. Reismedia Groep is tevens uitgever van Luchtvaartnieuws.nl, Luchtvaartnieuws Magazine, Zakenreisnieuws.nl, Reisbizz.nl, Reisbizz Magazine, Triptalk.nl het Triptalk Magazine en diverse jobboards en evenementen.

Voor aanmelden, ga naar: www.careerexperience.nl


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp