BEROEPENMARKT ZATERDAG 3 NOVEMBER IN CORENDON VILLAGE HOTEL

Geschreven door Op 31 oktober 2018

Op zaterdag 3 november organiseert Reismedia voor de achtste maal de grootste Beroepen- en Opleidingenmarkt voor de luchtvaart- en reisindustrie. Het jaarlijkse evenement vindt plaats in het Corendon Village Hotel te Badhoevedorp. Studenten en werkzoekenden kunnen zich tijdens het evenement oriënteren op een opleiding en een baan in de sterk veranderende sectoren.

De entree voor de Beroepenmarkt 2018, die tussen 10.00 en 16.00 plaatsvindt, is gratis. Grote spelers als TUI Nederland, KLM Cityhopper, Swissport en VCK Travel zijn aanwezig.

Beroepenmarkt is al jaren dé ontmoetingsplek voor studenten, werkzoekenden, scholen en werkgevers binnen de luchtvaart- en reisindustrie. De gehele dag voorzien zo’n twintig opleiders en werkgevers uit de sector studenten en werkzoekenden van informatie en beantwoorden zij al hun vragen. Dat maakt het evenement voor studenten en werkzoekenden een ideale gelegenheid om het netwerk te vergroten en inspiratie op te doen.

Daarnaast worden er op deze dag verschillende workshops en presentaties gegeven. Zo laat etiquette-expert Anne-Marie van Leggelo zien welke gedragsregels belangrijk zijn tijdens een sollicitatie en leert beveiligingsbedrijf Be Secure hoe om te gaan met stressvolle situaties aan boord.

Beroepskeuze groter dan ooit

Tijdens de voorgaande edities van de Beroepen- en Opleidingenmarkt lag de nadruk vooral op opleidingen. Het deelnemersveld van dit jaar is daarom aangepast en kent naast opleiders ook veel werkgevers uit de sector.

Door de groeiende economie staan werkgevers te springen om nieuwe talenten. Hierdoor is de beroepskeuze in de luchtvaart- en reisindustrie groter dan ooit. De Beroepenmarkt speelt hierop in door verschillende werkgevers uit de sector het podium te geven om hun verhaal te delen met werkzoekenden.

Alle standhouders

De bevestigde deelnemende bedrijven, werkgevers en opleiders van de Beroepenmarkt 2018 zijn: Be Secure, Corendon, Aircrew Training Center, EPST, MBO College Airport, AIS Flight Academy, Randstad, KLM Cityhopper, TIO, EUROCONTROL, Swissport, L3 Airline Academy, Defensie, Luchtverkeersleiding Nederland, I-SEC Nederland, Luchtvaart Community Schiphol, VCK Travel, Aviapartner, Qualitair, Prosim4u, Regional Jet Center en TUI Nederland.

Beroepenmarktmagazine

Eerder verscheen al het beroepenmarktmagazine, dat Reismedia elk jaar speciaal voor de Beroepenmarkt uitgeeft. Dit magazine is online te lezen viahttp://www.reismedia.nl/Beroepenmarkt/magazine_2018/. In het magazine kunnen studenten en werkzoekenden zich inlezen over de verschillende beroepen in de luchtvaart- en reisindustrie.

Programma

Meer informatie over de Beroepenmarkt 2018 en het complete dagprogramma van het evenement staat op de website www.beroepenmarkt.nl.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp