Buurt-Ton van Postcode Loterij valt in Duivendrecht

Geschreven door Op 31 december 2019

Verrassing vlak voor het nieuwe jaar

Amsterdam, 31 december 2019 – Een grote verrassing voor 19 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1115 BA (De Hazelaar). Op die postcode is namelijk de Buurt-Ton gevallen in de trekking van de Postcode Loterij.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:
– 10.344 euro (2 winnaars)
– 6.896 euro (6 winnaars)
– 3.448 euro (11 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Han (64) wint 6.896 euro en reageert enthousiast: “Het drong langzaam maar zeker tot mij door dat deze prijs écht op mijn postcode was gevallen. Fantastisch! Ik ben al een tijdje aan het sparen voor een op maat gemaakte kast. Ook is mijn auto aan vervanging toe, dus dit komt heel goed uit!”

Een buurtgenoot, die ook in de prijzen viel en liever anoniem blijft, vertelt blij: “Wat een mooie verrassing zo vlak voor de jaarwisseling! Wat ik met het bedrag ga doen? Ik zet het nog even opzij en ga er rustig over nadenken.”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Fotocredits Roy Beusker Fotografie.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp