Centrumplan Vlog Gijsbert de Haan

Geschreven door Op 30 juni 2020

De komende maanden schijnen bewoners hun licht over het Centrumplan van Ouderkerk. Dit doen ze in een serie vlogs, deze week is dat Gijsbert de Haan.

De gemeente Ouder-Amstel wil dat Ouderkerk een levendig en toekomstbestendig centrum krijgt dat een visitekaartje is voor de lokale economie, een ontmoetingsplek voor de inwoners en trekpleister voor de bezoekers. Voor de herinrichting van het Kampje, parkeren, recreatie, winkelen en toerisme is een Centrumplan in de maak. Dat gebeurt in coproductie met inwoners, ondernemers en andere partijen. Alle ontwikkelingen zijn te volgen op het online platform http://www.samenmakenweouder-amstel.nl. Vandaag is de vlog van bewoner Gijsbert de Haan te zien. Hij zit in de klankbordgroep en ziet twee grote uitdagingen voor het Centrumplan. Maar is ook positief

Hij geeft in zijn vlog aan hoe complex dit proces is, omdat er zoals hij zegt “zoveel mensen en meningen zijn”.

Toch heeft hij er vertrouwen in dat er nu een goed plan uit gaan komen, waar hij een gezellig plein voor zich ziet met een goede mix van een gezellige verblijfsplek en voldoende parkeergelegenheid. Zijn gedachten zijn al bij de uitvoering en hij vraagt zich af hoe de winkels en woningen bereikbaar blijven tijdens de werkzaamheden. Gijsbert nodigt Jaimie van Heije uit voor de volgende vlog.

Bekijk hier de vlog van Gijsbert de Haan. 

Zelf vloggen
Heeft u zelf een vlog gemaakt over het Centrumplan? Stuur deze naar Centrumplan@Ouder-Amstel.nl, dan zorgen wij dat de vlog gedeeld wordt via deze website.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp