Schoolzwemmen in Het Amstelbad: Extra Vaardigheid en Techniek voor Basisschoolleerlingen

Geschreven door Op 8 juni 2024

Schoolzwemmen in Het Amstelbad: Extra Vaardigheid en Techniek voor Basisschoolleerlingen

Het Amstelbad is de afgelopen twee weken en de komende drie weken mede het domein voor het schoolzwemmen van de basisscholen uit Ouder-Amstel. Elke woensdagochtend zijn de leerlingen van De Grote Beer en de Jan Hekman school actief bezig met hun zwemlessen.

Deze zwemlessen zijn bedoeld voor kinderen die al een zwemdiploma hebben. Dankzij de extra vaardigheidslessen van de instructeurs van het Amstelbad krijgen deze kinderen de kans om hun techniek te verfijnen en extra ervaring op te doen. Voor kinderen die nog geen zwemdiploma hebben, worden er aparte lessen georganiseerd om hen de basisvaardigheden van het zwemmen bij te brengen.

Het schoolzwemmen in het Amstelbad biedt een geweldige gelegenheid voor kinderen om hun zwemvaardigheden verder te ontwikkelen in een veilige en ondersteunende omgeving. We zijn trots op de samenwerking met de basisscholen en de inzet van onze instructeurs om de jonge zwemmers te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Voor meer informatie over het schoolzwemmen en de verschillende lesmogelijkheden, kunt u terecht bij het Amstelbad of contact opnemen met de betreffende basisschool

Auteur: Martin Roodenburg

Foto: Jammfm


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp