CTO’70: “Staf is rond: René van Vark hoofdtrainer”

Geschreven door Op 9 januari 2024

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging CTO’’70 kon voorzitter Paul Cramer de aanwezigen melden dat de staf voor het nieuwe seizoen rond is. Hoofdtrainer René van Vark heeft zijn contract met CTO’70 met een jaar verlengd. Dat geldt ook voor de andere leden van de staf: trainer 2e elftal: Arnoud de Jong; verzorger John de Jong en Tim Hagens keeperstrainer. Voorzitter Cramer is zeer tevreden met de verlenging van de stafleden. “De weg die is ingeslagen is een weg die past binnen onze visie, vooral het doorstromen van jeugdleden is een belangrijk element daar in”.

Uiteraard werd tijdens de receptie getoast op een sportief en gelukkig 2024. Voor de talrijke aanwezigen was er een glas bubbels (met en zonder alcohol). Nieuw dit jaar binnen de club de sectie Walking Football van (de aanwezige) trainer Gilbert Williams, waarmee CTO’70 verder vorm geeft aan haar maatschappelijke betrokkenheid. Tevens aanwezig voor een toast vertegenwoordigers van de collega Duivendrechtse sportverenigingen Badminton CTO’70 en volleybalvereniging CTO’70.

Zoals het hoort tijdens een receptie een Happy Hour en smakelijke hapjes waaronder Surinaamse pastei. Vooraf aan de receptie was er een onderling toernooi. De winnaars daarvan kregen de enige echte oranje CTO’70 sjaal, handig voor gebruik tijdens de EK komende zomer. De receptie werd vervolgd met een paar onvervalste meezingers, waarmee het nieuwe jaar goed is ingeluid.

Foto: P.H. Blok
Auteur: P.H. Blok


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp