Danilo Kuiters uit Ouderkerk naar halve finale The Voice

Geschreven door Op 11 februari 2020

Danilo Kuiters uit Ouderkerk heeft afgelopen vrijdag de halve finale bereikt van The Voice of Holland. Met een ballade van Koos Alberts ‘Zijn het je ogen’ legde hij overtuigend beslag op een plek in de halve finale in het team van zijn coach Lil’ Kleine.

Danilo is in Amstelveen geen onbekende. Hij trad al meerdere malen op in Abina en ook de komende Koningsdag is de zanger weer van de partij in het café. Albina riep haar volgers op Facebook op om te stemmen op de Ouderkerkse zanger.

Kuiters zat jarenlang op het Hermann Wesselink College in Amstelveen en ook de school is trots op hun oud-leerling, zo blijkt uit een scherm dat de school deze week in de aula heeft gezet. Ook zaten een aantal (oud-)docenten van de school op de tribune vrijdag.

De Ouderkerkse zanger kon het een dag na zijn optreden nog niet geloven dat hij door is in de talentenjacht. Zo laat hij weten in een Instagrampost. “Ik kan het nog steeds niet beseffen maar het is gewoon echt waar. Ik ben gewoon door naar de HALVE FINALE van @thevoiceofholland. Echt iedereen bedankt voor alle leuke en lieve berichtjes!”

De zanger deelt zijn optreden op zijn instagrampagina: https://www.instagram.com/danilokuiters/?utm_source=ig_embed


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp