Definitieve Centrumplan door de gemeenteraad aangenomen

Geschreven door Op 29 januari 2023

Het Definitief Ontwerp Centrumplan is afgelopen donderdagavond unaniem door de gemeenteraad aangenomen . Het plan van Delva van 12 september 2022 is daarmee nu definitief de basis voor uitvoering en realisering van de herinrichting van ’t Kampje. Er was een financieel tekort voor het waterelement, maar dit kan er nog steeds komen door bijvoorbeeld crowdfunding en wordt ook meegenomen in het bestek. Ook over het Schapenweitje is er beslist: dat wordt niet verkocht en bebouwd. En de maximale bouwhoogte voor het Rabobankgebouw is maximaal 2 lagen en een kap. Lees hier meer:
Het is de inwoners van Ouder-Amstel door de steun en handtekeningen gelukt om de plannen een positieve wending te geven.
Dat maakt de betrokken inwoners van de TAT superblij. En nu op naar de uitvoering zodat het resultaat zichtbaar wordt op ’t Kampje!
De volgende stap is het maken van een bestek voor een aanbesteding. Hoewel de raad heeft ingestemd met een behoorlijk investeringskrediet moet er nog wel over de uiteindelijke uitgave beslist worden door de raad. Hoe hoog die zal zijn hangt af van de aanbesteding. De TAT blijft er bovenop zitten om alles in goede banen te leiden.

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp