Energieroute Ouder-Amstel

Geschreven door Op 1 juli 2023

De Energieroute Noord-Holland is een samenwerkingsproject tussen verschillende gemeenten, het Rijk en de provincie met als doel de opwek van duurzame energie langs (rijks)snelwegen. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen op taluds (schuine grasbermen langs de weg), in snelweg knooppunten of op schermen. Graag willen wij weten hoe inwoners hierover denken. Tot 20 juli kun je online je mening geven via: http://www.energieoprijksgrond.nl/…/ouder…/default.aspx

Ouder-Amstel

De energieroute Noord-Holland is een samenwerkingsproject tussen verschillende gemeenten, het Rijk en de provincie met als doel de opwek van duurzame energie langs (rijks)snelwegen van Alkmaar tot en met Diemen mogelijk te maken. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen op taluds (schuine grasbermen langs de weg), in snelweg knooppunten of op geluidsschermen. In Ouder Amstel kijken we op dit moment naar drie gebieden langs de wegen A5, A9,A1 en A2. Bekijk de kaart om te zien om welke gebieden dit gaat. Het project bevindt zich momenteel in de verkenningsfase. In deze fase kijken we welke locaties binnen die gebieden mogelijk geschikt zijn en maken we ontwerpvoorbeelden. Hierbij maken we een lijst met voorwaarden waaraan de locaties en ontwerpen aan moeten voldoen. Wij willen graag uw mening hierop.

Vragenlijst Ouder Amstel

In de vragenlijst kunt u via stellingen aangeven wat u belangrijk vindt wat we meenemen in de plannen en de ontwerpen. Ook kunt u uw ideeën en aandachtspunten voor het ontwerp  meegeven. Eind oktober of begin november 2023 wordt het resultaat gepresenteerd en lichten we toe wat we met de opgehaalde input hebben gedaan en waarom. U kunt de resultaten op deze website terugvinden.

Naar de vragenlijst


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp