Even geen telefoon? de Offline Club helpt je los te raken van de telefoon verslaving.

Geschreven door Op 20 april 2024

Zaterdag spraken Barbara en Ilona met Jordy van de Offline Club. Luister het gesprek hier terug:

Waar gaat het om bij de Offline Club.

De Offline Club is er voor degenen die vinden dat ze te veel tijd op hun telefoon doorbrengen. Voor degenen die offline boven online en het echte leven boven virtueel waarderen. Voor degenen die willen uitschakelen en een korte pauze willen nemen van de dagelijkse sleur en het eindeloze scrollen.

Ga met ons mee naar de gezelligste Café’s van Amsterdam door je telefoon op te bergen en te genieten van ontspannen me-time zonder digitale afleiding, omringd door gelijkgestemde mensen. Leun achterover en laad op door een boek te lezen, te tekenen, (bedrijfs)ideeën uit te werken, een dagboek bij te houden, een fotoalbum te maken, te breien of te doen wat je maar wilt.

Natuurlijk is er ruimte om gezellig samen te zijn, ideeën uit te wisselen, boeken te bespreken of een spelletje te spelen – maar alleen als jij daar zin in hebt.

Met de digitale detox-hangouts kun je vertragen, opnieuw focussen, je creativiteit vergroten, leuke mensen ontmoeten, opnieuw verbinding maken en nieuwe energie krijgen. Er wordt je in je drukke schema en altijd verbonden leven een offline pauze geboden.

Ben je klaar om de schermtijd in te wisselen voor realtime?

Tickets alleen verkrijgbaar op extern platform: Amsterdam Event Tickets.

Volg The Offline Club Instagram voor evenementenupdates en leuke, inspirerende en informatieve verhalen. Zorg ervoor dat je de app daarna meteen verwijdert, zodat je kunt genieten van je dag 😉.

Houdt jij van het concept? Ook organiseren zij Het Voorleesweekend: een volledig weekend offline in een prachtig huis in de natuur om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Bekijk hier de website en doe mee.

Jordy, Ilya en Valentijn kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten.

Auteur: Daniel Zondervan

Foto: The Offline Club

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp