ALEXANDER O’NEAL LIVE IN CONCERT THE FAREWELL TOUR

Escape [Amsterdam]


Evenement info
Datum: 14 mei 2024
Tijd: 21:00
Locatie: Escape
Adres: Amsterdam
Evenement: https://www.facebook.com/events/1767069497031773/
Details
Ervaar een (laatste) Legendarisch Optreden van Alexander O’Neal tijdens zijn Farewell Tour ( with full band ) in Amsterdam!
Op dinsdag 14 mei zal de onvergetelijke soulartiest Alexander O’Neal een laatste optreden geven in zijn geliefde Amsterdam tijdens zijn langverwachte Farewell Tour. Het iconische evenement vindt plaats in de bruisende discotheek Escape Venue en wordt georganiseerd door Going Back 2 My Roots en MEG-Events i.s.m. Flora Palace Reunion
Alexander O’Neal, bekend om zijn tijdloze hits en ongeëvenaarde podiumprésence, belooft het publiek mee te nemen op een muzikale reis vol soul en emotie. Dit is dé kans om getuige te zijn van een meesterlijke live-performance van een ware legende in de muziekwereld.
De avond zal worden opgeluisterd door de getalenteerde DJ’s Orlando ( The Challenge )en Evert ( Flora Palace ) die zorgen voor de perfecte sfeer om de soulvolle klanken van Alexander O’Neal te omarmen en te genieten van een onvergetelijke avond.
De ticketverkoop start op DINSDAG 5 MAART a.s. om 09.00 uur. Tickets voor dit unieke evenement zijn verkrijgbaar voor slechts 42.50 euro via www.goingbacktomyroots.nl of www.florapalacereunion.nl en www.meg-events.nl. Mis deze kans niet om de soulvolle muziek van Alexander O’Neal live te ervaren en afscheid te nemen tijdens zijn Farewell Tour.
Zorg dat je erbij bent en beleef een magische avond vol soul, emotie en onvergetelijke herinneringen met Alexander O’Neal in Amsterdam!

Toevoegen aan Google kalender

Voeg nu toe
Huidig nummer

Titel

Artiest

Background