Sister Sledge featuring Kathy Sledge

Paradiso [Amsterdam]


Evenement info
Datum: 31 juli 2024
Tijd: 20:00
Locatie: Paradiso
Adres: Amsterdam
Evenement: https://www.facebook.com/events/350406624161042
Details

Sister Sledge was een iconische groep, bestaande uit zussen Kathy, Debbie, Joni, en Kim Sledge. Met tijdloze hits zoals “We Are Family” en “He’s the Greatest Dancer” hebben ze generaties van luisteraars over de hele wereld geïnspireerd. Als pioniers van de disco-scene in de jaren zeventig hebben ze met hun aanstekelijke grooves en harmonieuze vocalen een blijvende invloed gehad op de muziekwereld.

Na het succes van Sister Sledge ging Kathy solo en bracht ze verschillende albums uit, waarbij ze haar veelzijdigheid als artiest demonstreerde. Ze werkte samen met bekende producers en artiesten, waaronder Nile Rodgers, George Duke en Elton John. Haar solocarrière omvatte hits als “Take Me Back to Love Again” en “Another Star”, die haar positie in de muziekwereld verstevigden.

Als een toegewijde performer en creatieve kracht achter de schermen, blijft Kathy Sledge een inspiratiebron voor zowel nieuwe generaties als trouwe fans over de hele wereld. Op woensdag 31 juli treedt ze voor het eerst op in Paradiso.

Toevoegen aan Google kalender

Voeg nu toe
Huidig nummer

Titel

Artiest

Background