Gemeente Uithoorn organiseert bewonersbijeenkomst rond Schiphol

Geschreven door Op 27 januari 2024

Op 6 februari aanstaande organiseert gemeente Uithoorn een bewonersbijeenkomst over Schiphol. De bijeenkomst vindt plaats in de Thamerkerk in Uithoorn.

Schiphol is en blijft een onderwerp dat de gemoederen binnen de Uithoorn en De Kwakel bezighoudt. Daarom organiseert de gemeente Uithoorn een bijeenkomst over het onderwerp. Het doel van de bijeenkomst? Vragen van inwoners over luchtvaart en Schiphol beantwoorden. En vooral in gesprek gaan over wat er nu speelt en wat inwoners daarbij van de gemeente verwachten.

Inwoners kunnen de vragen die zij tijdens de bijeenkomst willen stellen vooraf insturen via uithoorndenktmee.nl, het participatieplatform van de gemeente. De antwoorden op hun vragen komen op de avond overigens niet alleen van de gemeente, maar ook van verschillende sectorvertegenwoordigers, waaronder Ruud Sondag (CEO van Schiphol), Michiel van Dorst (CEO van LVNL) en Heleen Groot (directeur omgeving ministerie I&W). Na afloop van de bijeenkomst is er een informatiemarkt waar de aanwezigen in gesprek kunnen gaan met de vertegenwoordigers en met elkaar.

Alle informatie over de bijeenkomst vindt u op de projectpagina op uithoorndenktmee.nl

 Deelnemen? Graag vooraf uw bevestiging

De gemeente Uithoorn nodigt u van harte uit om een vertegenwoordiger van uw nieuwsredactie te laten deelnemen aan de bijeenkomst op:

Datum: dinsdag 6 februari 2024

Tijd:  19.30 – 22.00 uur

Locatie: Thamerkerk; Amsteldijk-Noord 1, Uithoorn


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp