Hartekind Ride voor kinderen met een aangeboren hartafwijking

Geschreven door Op 16 juni 2020

In de week van 27 juni t/m 4 juli vindt Hartekind Ride Solo voor kinderen met een aangeboren hartafwijking plaats. Vanuit heel Nederland fietsen deelnemers voor Stichting Hartekind, solo in hun eigen omgeving of op de fietstrainer. Deelnemers dragen bij  aan onderzoek naar genezing en betere behandelingen voor kinderen met hartfalen.

Om de dag overlijdt nog steeds een kind aan de gevolgen van hartfalen. Dit is nummer 1 doodsoorzaak onder kinderen in Nederland. Stichting Hartekind wil hier verandering in brengen. Daarom Hartekind Ride Solo. Van 27 juni t/m 4 juli vindt deze bijzondere fietstocht plaats. Iedereen kan meedoen! Bepaal zelf de route en het aantal kilometers. 

Groots slotevent

Zaterdag 4 juli is het grootse slotevent. Deelnemers fietsen 2,5 uur, voorafgaand is er een live-programma via YouTube met het officiële startschot, live interviews met deelnemers en kindercardiologen in het land. Na 2,5 uur fietsen wordt het bedrag dat is opgehaald voor Stichting Hartekind bekendgemaakt! 

Ga jij de uitdaging aan? Challenge jezelf voor kinderen met hartfalen en fiets van 27 juni t/m 4 juli mee met Hartekind Ride Solo! Meer info en inschrijven: www.hartekindride.nl

hartekind_ride


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp