HUID ONDER DE LOEP

Geschreven door Op 6 maart 2020

Helaas neemt huidkanker elk jaar toe en is de meest voorkomende kankersoort in Nederland.  De grootste oorzaak van huidkanker is overmatige blootstelling aan UV-straling van de zon of zonnebank. De schade aan de huid wordt soms pas na jaren zichtbaar en dient te worden behandeld.

Vaak wordt gedacht dat de vlekken vanzelf wel overgaan, maar dat is niet zo. Huidkanker lijkt in eerste instantie onschuldig, maar juist ook gevaarlijk omdat het zo lastig te herkennen is.. Vooral bij verdenking van kwaadaardige moedervlekken, zogenaamde melanomen, is tijdige herkenning en behandeling van levensbelang.

CHECK JE PLEKJE  – LAAT UW HUID GRATIS CONTROLEREN

Het is daarom erg belangrijk om je huid goed te laten controleren op verdachte plekjes. Ook op plekken die je zelf niet goed kunt zien, zoals op de rug. Parkstad Klinieken Dermatologie in Amsterdam e.o. geeft u de mogelijkheid om uw huid gratis te laten controleren op moedervlekken, pigmentvlekken, schilferingen van de huid of bultjes. Wacht dus niet, twijfel niet. Het is goed om uw huid te laten beoordelen. Dit is geen consult maar een gratis en deskundig advies.

PREVENTIEF ONDERZOEK

Voor veel mensen is de drempel om naar de dokter te gaan te hoog. Als je vervolgens naar een specialist wordt verwezen gaat dit bovendien gelijk van je eigen risico af. Met deze gratis controles hoopt Parkstad Klinieken mensen over de streep te trekken.  Al is het maar om je zorgen weg te nemen. Het laten checken van je plekje levert altijd waardevolle informatie op

Via www.checkjeplekje.nl  kan je daarom op maandag en donderdag in de maand maart een afspraak maken om een verdacht plekje te laten controleren. Parkstad Klinieken voor Dermatologie heeft een praktijk in o.a. Amsterdam Zuidoost, West, Noord, Landsmeer, Volendam Er zijn o.a locaties in Amsterdam West, Zuidoost en Noord, Landseer, Volendam. Goed bereikbaar met openbaar vervoer of gratis  parkeren voor de deur of net om de hoek.

Voor informatie bel 0206249888, info@parkstadklinieken.nl  en www.parkstadklinieken.nl


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp