Ideeënmarkt een groot succes

Geschreven door Op 21 september 2019

De ideeënmarkt was afgelopen vrijdag een groot succes. Vele bewoners en belanghebbende melde zicht met mooie plannen, aanmerkingen en opmerkingen. Doel is om met elkaar tot een door de inwoners van de gemeente Ouder-Amstel gedragen invulling en vernieuwing van het kampje te komen. In een rondgang bij de bezoekers was de rode lijn dat er actie nodig is op de vraagstukken Bomenkap, Een plek voor KEK, Horeca op het Kampje, Samenvoegen van de scholen en groene containers.

Er waren drie thema-tenten, een zweefmolen, sneltekenaars, een ‘man bijt hond’-achtige babbelbox, allemaal bedoeld om de Ouderkerker de mogelijkheid te geven zelf te vertellen hoe het centrum van het dorp verder moet ontwikkelen.

De 25 leden van de werkgroep waren aanwezig om alles ideeën in de drie thema-tenten te verzamelen : ‘Toekomstbestendig en Duurzaam’, ‘Functies en Beleving’ en ‘Authenticiteit en Historisch karakter’.

Alles wat is aangedragen nemen zij mee in het ambitiedocument dat samen met de gemeente wordt gemaakt. De meest gehoorde, overeenkomende en interessantste inbreng wordt op een later moment voorgelegd aan de Ouderkerkers.

Wil je meer weten, kijk dan op www.samenmakenweouder-amstel.nl


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp