Jammfm erkend als Leer Werk Bedrijf

Geschreven door Op 17 februari 2020

Maandag 17 februari heeft heeft Jammfm de erkenning als officieel Leer Werk Bedrijf uit handen van SBB weten te bemachtigen. Hiermee draagt Jammfm vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid, eentje steentje bij aan het opleiden van jong professionals. Jammfm ondersteunt hiermee jong professionals die een opleiding volgen in de richting van AV-Mediatechnologie. De status is door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) toegekend.

Over de opleiding Mediatechnologie:

De technologische ontwikkelingen binnen de media-industrie gaan snel. Het belang van het volgen van ICT-processen en brede kennis van ICT-toepassingen en infrastructuur zijn van groot belang om de mediasector up-to-date te houden.

Tevens zijn er vele verschuivingen binnen de media-industrie waar de arbeidsmarkt nu al op in moet spelen. Voorheen bestond de media-industrie voornamelijk uit televisie, film, video en radio. Op dit moment is er sprake van een transitieperiode waarbij o.a. social media, gaming, mobile, maar ook VR/AR een stevige plek binnen de media-industrie beginnen in te nemen.

De vraag naar IT-specialisten was ook nog nooit zo groot. Binnen nu en twee jaar komt Europa 1 miljoen IT-specialisten tekort! De Nederlandse media-industrie behoort gelukkig tot één van de meest vooruitstrevende ter wereld. Nergens wordt meer ontwikkeld en geïnnoveerd op het gebied van TV-producties, studio-automatisering, TV-formats en de verwerking van video content. Ontwikkelingen zijn kansloos zonder de achterliggende IT-technologie, netwerken en whizzkids. 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp