JammFM kan vijf jaar verder in Ouder-Amstel

Geschreven door Op 28 januari 2021

JammFM krijgt van de gemeente Ouder-Amstel opnieuw een zendvergunning voor lokale radio-uitzendingen. De vergunning geldt voor de komende vijf jaar.

Donderdagavond 28 januari heeft Joyce Langenacker, burgermeester van de gemeente Ouder-Amstel, tijdens de raadsvergadering met een hamerklap de vergunning met een periode van 5 jaar verlengd.

De ruim 50 medewerkers van Jammfm zijn verheugd met dit goede nieuws.

Zij gaan de komende 5 jaar met veel enthousiasme op de ingeslagen weg door met het brengen van unieke radioprogramma’s en houden de luisteraar op de hoogte van het laatste lokale en regionale nieuws.

 

Het smooth en funky radiostation blijft hiermee voor Ouder-Amstel te horen, met niet onbelangrijk: lokale nieuwsberichten.

Vijf jaar geleden was er nog een presentatie van het bestuur van JammFM in het Dorpshuis, met een adhesiebetuiging van een aantal vaste luisteraars uit het dorp.

Dit besluit was een hamerstuk, de raadsleden luisteren graag naar JammFM.

Regio Samenwerking

De lokale omroepen van Amstel en Meerland werken al een aantal jaren op praktische basis samen. Deze samenwerking is begonnen als uitwerking van vernieuwingsbeleid dat de OLON/NLPO, de koepel van lokale omroepen, sinds medio jaren ’10 nastreeft. Schaalvergroting en professionalisering gaan hierbij hand in hand. Dit uit zich door samen met de collega’s in de streek (de lokale omroepen Radio Aalsmeer, RTVA Amstelveen, Meer Omroep Hoofddorp en RickFM Uithoorn) te zoeken naar kansen.

Kansen om samen mooie programma’s te maken, de ‘Let’s make memories’-uitzending is daar een goed voorbeeld van. Samen hebben we een aanvraag gedaan in het kader van de pilots versterking journalistieke kwaliteit, die we helaas niet toegekend kregen.

En bijvoorbeeld de samenwerking met als doel de vergunningen van de uitgifte van DAB+ frequenties en de technische ontwikkeling hiervan te realiseren.

https://www.facebook.com/jammfm/posts/4022379691115011


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp