Jongeren ernstig mishandeld in het Vondelpark

Geschreven door Op 15 juni 2017

Twee jongens zijn ernstig mishandeld in het Vondelpark op de avond van 25 mei. De politie is met spoed op zoek naar mensen die iets hebben gezien op die avond.

De slachtoffers zijn broers van 16 en 18 jaar oud, die op de avond samen met vier vrienden het Vondelpark binnenlopen. Als ze van de ingang bij het Max Euweplein richting het viaduct onder de Van Baerlestraat wandelen, wordt de groep belaagd door een groep van 15 mannen tussen de 18 en 20 jaar.
De 16-jarige broer wordt vanuit het niets op zijn achterhoofd geslagen. Als zijn oudere broer hem wil helpen krijgt hij ook een klap, en wordt hij mogelijk getaserd. Hij slaat hierdoor stijl achterover en raakt buiten westen. Zijn hoofd raakt gewond.  De 16-jarige jongen neemt de benen en verstopt zich in de struiken.

De vier vrienden van de broers konden wegkomen en belden de politie. Een ambulance bracht de oudste broer vervolgens naar het ziekenhuis, maar zijn jongere broer was nergens te vinden. Pas na 2,5 uur zoeken werd hij verward gevonden tussen de brandnetels, vlakbij de brug.

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp