KOFFIE, BIER, BITTERBALLEN

Geschreven door Op 9 februari 2020

KOFFIE, BIER, BITTERBALLEN EN DE GEZOCHTE KANTINEBEHEERDER
Een mooie bijverdienste van €100,- per weekend!

Sv Ouderkerk zoekt een beheerder voor de kantine die ervoor zorgt dat alles in het weekend op rolletjes verloopt.
Niet schrikken: Piet, Colinda, Annelies en alle fantastische medewerkers stoppen niet maar kunnen ook niet altijd aanwezig en verantwoordelijk zijn.
Vandaar dat we iemand, of een team van enkele personen, zoeken die het overzicht kan bewaren en dus de kantine zowel kan openen als afsluiten.

Wat er verder van je wordt verwacht staat in de functiebeschrijving hieronder.
Het liefst doe je het samen met een ander, bijvoorbeeld om het weekend. Je bent dan niet elk weekend gebonden. Je krijgt hiervoor een mooie vrijwilligersvergoeding van €100,- netto per weekend.

Heb je organisatietalent en wil je dat verder ontwikkelen, kan je anderen iets goed uitleggen, draag je de club een warm hart toe en wil je een mooie bijverdienste? Reageer dan naar penningmeester@svouderkerk.nl. Of stuur een app naar 0653261742.

-DELEN WORDT GEWAARDEERD –
JIJ WIL TOCH OOK ‘GEWOON’ JE KOFFIE, BIER EN BITTERBALLEN?
_______________________________________________
Functiebeschrijving “Beheerder Kantine svOuderkerk”

Bij sv Ouderkerk kunnen we niet zonder kantinebeheerder. Het doel van de functie is om tijdens voetbalweekenden, alles in de kantine op rolletjes te laten verlopen. Dit houdt in:
• Het op tijd openen van de kantine (08.00)
o Hek en deuren openen
o Instructie aan keukenteam van dienst over werkwijze, keukenapparatuur, kassa en pinautomaten.
o Het aanzetten van de TV’s en een muziekje.
• Overdracht tussen de groepen die dienst doen in de kantine (11.00-13.30)
• Kantine afsluiten (18.00 / 19.00)
o Zorgen dat aan het eind van de dag de kassa wordt opgemaakt.
o Zorgen dat aan het eind van de dag de keuken is opgeruimd en voedsel op de juiste wijze wordt bewaard.
o De voorraad tellen voor de zondag.

Verder ben je tijdens de openingsuren van de kantine het aanspreekpunt voor medewerkers. Dit kan op het moment dat je aanwezig bent in de kantine of anders ben je telefonisch bereikbaar voor problemen of vragen.

Eigenschappen
• Wij zoeken een man of vrouw die een goed organisatietalent heeft en goed met mensen om kan gaan. Hij of zij moet over goede communicatieve vaardigheden beschikken om daar waar nodig, vrijwilligers over te brengen wat hun taak tijdens de kantinedienst is en hoe zij die moeten uitvoeren. Daarbij weet hij of zij de motivatie bij teams en vrijwilligers hoog te houden.
• Hij of zij moet zo nodig ook in staat zijn op vriendelijke doch besliste wijze bezoekers van de kantine op de geldende regels te wijzen. (Dit kunnen bijvoorbeeld de regels zijn over gebruik glas, verstrekking drank, sluiting kantine etc.).
• Hij of zij dient in het bezit te zijn van het diploma Sociale Hygiëne. Indien dit diploma niet in het bezit is, geeft de vereniging de gelegenheid dit te behalen.

Aanwezigheid
• Permanente aanwezigheid tijdens het weekend is niet strikt noodzakelijk.
• Het is tenminste noodzakelijk bij opening, sluiting en tijdens overdracht van de ploegen aanwezig te zijn en tijdens mogelijke problemen die zijn ontstaan.
• De voetbalweekenden lopen van laatste week augustus tot 1e week juni. Niet alle weken zijn bezet met een voetbalprogramma.

De voorkeur gaat er naar uit dat de functie door twee of drie personen afwisselend wordt uitgevoerd. Het zou echter ook een taak voor iemand alleen kunnen zijn.

Voor het uitoefenen van de functie, wordt een vrijwilligersvergoeding van €100,- (netto) per weekend verstrekt.


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp