Lokale kunstenaars exposeren in ’t Jagershuis

Geschreven door Op 28 augustus 2021

Op 5 september en op 2 en 3 oktober zullen van 11u tot 17u de deuren van ’t Jagershuis (Amstelzijde 2 in Amstelveen) weer geopend zijn voor een expositie van bekende en nieuwe lokale kunstenaars. Dit keer is er werk te zien van Vanessa Rademaker, Wijnand Slokker, Amke Homan, Berny van Wieringen, Natasja Heeman-Kiljan en Anke Brentjens. Van Wijnand zijn dit jaar weer mooie aquarellen te zien die hij heeft gemaakt van diverse Nederlandse landschappen.

Amke is gespecialiseerd in het maken van glazen sieraden. Haar collectie is het hele jaar door al te zien bij museum Amstelland, maar op deze expositie ziet u haar nieuwste werk. Van Anke Brentjens zijn haar nieuwste natuur- en makro foto’s te zien. Vanessa werkt met allerlei materialen. Dit keer is er veel kleurrijk werk te zien. Oa 3D werk, grote aquarellen en de nieuwste portretten.

Nieuwe namen op deze expositie zijn Berny van Wieringen en Natasja Heeman-Kiljan. Berny maakt keramiek waar je blij van wordt. Als u niet kunt wachten kunt u nu al een voorproefje zien in de ramen van ’t Jagershuis. Natasja is gespecialiseerd in zwart/wit tekeningen. Door haar manier van tekenen brengt ze alledaagse voorwerpen of landschappen op een onverwachte manier tot leven. De expositie op 2 en 3 oktober maakt ook onderdeel uit van de Open Atelierroute van Amstelveen.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp