Maak je tuin groener met een gratis tegeltaxi

Geschreven door Op 17 juni 2023

Wil jij je tuin groener maken? Maar weet je niet wat je met je tegels moet?  De Tegeltaxi haalt ze gratis op. Vergeet de tegels niet door te geven via: nk-tegelwippen.nl! Dan worden ze opgeteld bij de tegelstand van Ouder-Amstel in het NK Tegelwippen.🏆

Tegels eruit, groen erin! Bestel de Tegeltaxi

Gaat u ook tegels in uw tuin vervangen voor groen? Dan kunt u uw tegels gratis laten ophalen door de Tegeltaxi van de gemeente. Deze speciale taxi heeft de gemeente opgezet als onderdeel van deelname aan het NK Tegelwippen.

Gaat u tegels in uw tuin vervangen voor groen? Dan kunt u tuintegels meegeven met de Tegeltaxi. De Tegeltaxi is onderdeel van het NK Tegelwippen dat 21 maart weer van start ging en loopt tot en met 31 oktober 2023. Het is dé wedstrijd waarin heel Nederland tegels verruilt voor groen. De gemeente die de meeste tegels wipt wint! Geef uw gewipte tegels op de tegelteller via www.nk-tegelwippen.nl om de score bij te houden.

De Tegeltaxi rijdt in mei, juni, september, oktober, november één dag per week. Inwoners kunnen de tegels aanmelden, minimaal één week van tevoren. Kijk op ouder-amstel.nl/tegeltaxi voor het aanmeldformulier en meer informatie.

Uiteraard kunt u de tegels het jaar rond ook zelf naar het milieudepot brengen. Het milieudepot in Duivendrecht heeft ook een bakfiets te leen. Hiermee kunt u een klein aantal tegels afvoeren als u zelf geen passend vervoer heeft.

Bron: Jammfm
Foto: Jammfm
Auteur: Daniel Zondervan


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp