Maak kennis met de beweegbank Ouderkerkerplas

Geschreven door Op 10 juli 2022

Halverwege juli wordt tijdelijk bij de Ouderkerkerplas een mobiele beweegbank geplaatst. Een bank die gebruikt kan worden om uit te rusten en van de omgeving te genieten, maar die nog veel meer in zijn mars heeft: Je kan er ook oefeningen mee doen!

De beweegbank
De IPitup-beweegbank is een zitbank met verschillende (fitness)functies. Je kan veel verschillende oefeningen uitvoeren en even rusten na een work-out. Iedereen die wil bewegen, kan er mee aan de slag, ongeacht het sportieve niveau of leeftijd. Aan elke zijde van de bank zijn drie verschillende oefenstations, dus zes in totaal. Op de infopanelen op de bank staan enkele oefeningen verder uitgelegd. Tip; Scan de QR-code op de bank en zie voorbeelden van meer dan 250 oefeningen.

Sport, beleef en ontmoet
“Het belang van sporten en bewegen is de afgelopen jaren steeds duidelijker geworden. De Ouderkerkerplas is een prachtige plek om te recreëren, een wandeling te maken of om mensen te ontmoeten. We zijn heel blij dat we in Ouder-Amstel de kans krijgen deze beweegbank uit te proberen”, aldus wethouder Sport en Gezondheid Barbara de Reijke. De beweegbank wordt geplaatst tussen de parkeerplaats en de horecagelegenheid ‘Aan de Plas’ in. Het is een zichtbare en toegankelijke locatie waar al veel mensen langskomen. Met behulp van de bank willen we mensen extra motiveren en stimuleren om te bewegen. Kom jij hem ook uitproberen?

 Beweegbank voor een maand
De mobiele beweegbank staat een maand lang bij de Ouderkerkerplas. Daarna gaat deze verder op reis door het land. Heb je de bank gebruikt? Laat je mening over de beweegbank achter via de QR code op het bord.

 

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp