– Eric Haakman –


– Eric Haakman – shows

Eric Haakman is een enthousiaste luisteraar en fan van The Soul Show, Decibel Dance Report en Curry en van Inkel. Na zijn eerste kennismaking met de radio, begon hij een spannend avontuur bij Radio Star Amsterdam.

Later maakte Eric de overstap naar Radio Juul. Na de beruchte tijd van radio piraterij, presenteerde hij wekelijks een programma bij een ziekenomroep tot eind jaren 80.

In het begin van de jaren 90 solliciteerde hij bij de lokale omroep RAN Radio Amsterdam Noord, gevestigd in het oude pand van Radio Decibel (een nostalgische plek). Hier maakte hij twee radioprogramma’s. Door veranderingen in de vergunningen voor het kabelradiocircuit in Amsterdam, was RAN genoodzaakt te stoppen.

Samen met twee radiocollega’s vertrok Eric naar de LOVE Lokale Omroep Volendam Edam, waar hij sinds 1994 verschillende radioprogramma’s presenteert. Helaas kon hij dit niet langer combineren vanwege zijn onregelmatige diensten.

In 2007/2008 begon de oude radiopiraat Radio Star Amsterdam met uitzendingen op internet. Eric werd gevraagd om hieraan deel te nemen, en hij heeft dit met veel plezier gedaan. Nadat het internetstation stopte, heeft hij nog gedraaid bij Radio Spijkenisse en Radio 105, maar daarna werd het stil…

JammFM kwam op zijn pad omdat hij sinds 2008 via internet in de auto en thuis luisterde. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan…

Iedere maandag is Eric van 16:00 tot 18:00 uur te beluisteren op JammFM in de “Traffic Jamm”…!!!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background