– Fred Hendriks –


– Fred Hendriks – shows

Fred Hendriks, een gerenommeerde Amsterdamse radio-DJ, betrad in de sprankelende jaren 80 voor het eerst het radiolandschap. Hij beklom de ladder van succes door zijn onmiskenbaar talent te tonen bij bekende Amsterdamse zenders, zoals WAPS (Wave Amsterdam Power Sound) en Extra108.

In 1988 ontpopte Fred zich als een veelbelovende programmamaker onder zijn alter ego, Fred van Amstel, bij de laatste zeezender die Nederland heeft gekend: Radio 819. Via de betoverende AM-middengolf bracht hij zijn uitzendingen tot leven, gericht op de luisteraars in Nederland en België.

Wat Fred Hendriks onderscheidt, is zijn onuitputtelijke passie voor muziek. Hij omarmt diverse genres met een onmiskenbare soul vibe, waaronder Dance, Philly-Sound, Soul, New Wave, Funk, Pop, Lounge, Jazz, Rock, Progressive, Deephouse, Swing en Soulfull-house, Indie, Techno, Ambient en R&B.

Fred heeft de gave om zijn luisteraars te betoveren met melodieuze klanken die hun ziel raken en hen uitnodigen om terug te gaan naar de kern van hun muzikale wortels. Met een unieke mix van ritme en emotie weet hij zijn publiek te prikkenken met elen en weg te voeren op een muzikale reis door de tijd.

Als een waar meester van zijn ambacht weet Fred Hendriks zijn radio-uitzendingen te doordreen soulfulle energie die moeilijk te evenaren is. Zijn diepgewortelde liefde voor muziek en zijn onvermoeibare toewijding aan het ambacht van DJ’en maken van hem een iconische figuur in de Amsterdamse muziekscene.

Traffic Jamm is een team bestaande uit Eric Haakman, Fred Hendriks, Hans van Zoest & Edwin Moorhoff. Zij voorzien je van het laatste nieuws en de actuele ontwikkelingen op de snelweg. Elke uur hebben ze een “LEKKERE TRACK”, waarvoor je een verzoek kunt indienen door te mailen naar studio@jammfm.nl.

Wie weet draaien ze jouw favoriete nummer op Jammfm. Fred brengt elke woensdagmiddag van 16:00 tot 18:00 uur veel vette, soepele en funky energie in de Traffic Jamm op JammFM.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background