– Johan Lageweg –


– Johan Lageweg – shows

Het begon allemaal toen Johan op elfjarige leeftijd in 1976. Saturday Night Fever markeerde het begin van het disco-tijdperk. Johan draaide plaatjes en nam muziek op (destijds nog op cassettebandjes) voor het horecabedrijf van zijn ouders op zijn zolderkamer. Muziek was en is nog steeds zijn grootste passie.

Op latere leeftijd begon Johan semi-professioneel te draaien op schoolfeesten en verjaardagsfeestjes. Op zijn zestiende begon hij ook voor de Taverne Disco-shows in Taverne de Overbosch in Hattem te draaien. Toen hij 21 was, werd Johan mede-eigenaar van club Discotheek La Mirage in Kampen.

Na de sluiting van het bedrijf ging Johan verder met de Taverne Disco Shows in Hattem. Hier trad hij eens in de twee weken op voor ongeveer 250 feestgangers. Dit ging door tot 1995, toen de zaak werd verkocht. Toch kon Johan zijn passie niet negeren en draaide hij af en toe als invalkracht in d’Aesculaap in Heerde, beter bekend als Club Aesculaap, maar in de volksmond bekend als “De Sjonnie”.

Daarnaast begon Johan zich bezig te houden met het maken van radio voor LOCO Radio in Wezep. Hij had hier zijn eigen radioprogramma’s gehad, waarvan de Disco en Soulshow de bekendste was, maar moest helaas stoppen wegens tijdgebrek.

Johan was ook als vrijwilliger betrokken bij zwartewaterlandhelpt.nl, dat jaarlijks een radiomarathon organiseert rond kerst voor het goede doel.

Twintig jaar geleden werd Johan gevraagd om in te vallen als DJ op een bruiloft. Sindsdien is Johan uitgegroeid tot een veelgevraagde DJ op bedrijfsfeesten, verjaardagen en bruiloften!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background