Johan Lageweg


Johan Lageweg shows

Allround DJ Johan Lageweg zag het levenslicht in 1965 en is geboren in Heerde.

Het begon allemaal op elfjarige leeftijd in 1976. Saturday Night Fever was de aanzet naar het Disco tijdperk. Johan zat op zijn zolderkamertje plaatjes te draaien en de muziek op te nemen (destijds nog op cassettebandjes) voor het horecabedrijf van zijn ouders. Muziek was, en is nog steeds zijn grootste passie.

Later volgden de talrijke schoolfeesten en verjaardag’s fuifjes.
Vanaf zijn zestiende jaar begon Johan semi-professioneel te draaien voor de Taverne Disco-shows in Taverne de Overbosch in Hattem, daarna, hij was inmiddels 21 jaar bij club Discotheek La Mirage in Kampen, waarvan Johan mede-eigenaar was.

Door sluiting van het bedrijf ging Johan weer verder met de Taverne Disco Shows in Hattem. Hier trad hij om de 14 dagen op voor zo’n 250 feestgangers. Dit duurde tot en met 1995 want de zaak werd verkocht. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kon, dus Johan draaide af en toe als invalkracht in d’Aesculaap in Heerde: beter bekend als Club Aesculaap, maar in de volksmond “De Sjonnie”.

Daarnaast ging Johan zich bezig houden met radio maken voor LOCO Radio te Wezep. Hier heeft Johan zelf een aantal radioprogramma’s gehad met als bekendste de Disco en Soulshow dat hij helaas wegens tijdgebrek moest opgeven.

Ook was Johan als vrijwilliger betrokken bij zwartewaterlandhelpt.nl dat een jaarlijkse radiomarathon organiseert rond kerst voor het goede doel.

En 20 jaar geleden werd Johan gevraagd om in te vallen als dj op een bruiloft. Sindsdien heeft Johan de smaak weer helemaal te pakken en is hij een veel gevraagde dj op bedrijfsfeesten, verjaardagen en huwelijksfeesten!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background