Rene Thepass

Rene Thepass: Geboren in Zaandam (nu woonachtig in Mijdrecht), luisterde ik al op jonge leeftijd naar de radio.

Toen ik 10 jaar oud was nam ik al muziek op met een cassette-recorder en praatje ik de plaatjes aan elkaar. In de jaren ’80 begon ik zelf met het kopen van singles en maxi singles en luisterde ik naar Robin Albers, Ferry Maat en de mixen van Ben Liebrand.Op de middelbare school draaide ik op schoolfeesten en de liefde voor de muziek is nooit weg gegaan. Van soul, disco, funk tot aan dance en (snelle) house muziek.

Mijn droom was om radio DJ te worden en op late leeftijd is dat toch uitgekomen. 4 jaar geleden ben ik begonnen bij Radio Beverwijk en met 4 radio programma’s op de zaterdag inmiddels zeer actief. Maar ook achter de schermen duk bezig als producer, technicus, penningmeester en tegenwoordig ook als radio-verslaggever van het vrouwenvoetbal (ook voor Jamm FM).

Ik voel mij vereerd om voor Jamm FM aan de slag te gaan, omdat mijn hart ligt bij de Soul, disco en funk muziek, met name de remixen en speciale (lange) versies. En daarnaast vind ik Jamm FM een supertof radio station dat vernieuwend is en echt een eigen geluid heeft als lokale radio zender, met top DJ’s die dezelfde passie delen.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background