– Rene Thepass –

Rene Thepass: Geboren in Zaandam (nu woonachtig in Mijdrecht), luisterde hij al op jonge leeftijd naar de radio. Toen hij 10 jaar oud was nam hij al muziek op met een cassette-recorder en praatte hij de plaatjes aan elkaar. In de jaren ’80 begon hij zelf met het kopen van singles en maxi singles en luisterde hij naar Robin Albers, Ferry Maat en de mixen van Ben Liebrand.

Op de middelbare school draaide hij op schoolfeesten en de liefde voor de muziek is nooit weggegaan. Van soul, disco, funk tot aan dance en (snelle) house muziek. Zijn droom was om radio DJ te worden en op late leeftijd is dat toch uitgekomen. 4 jaar geleden is hij begonnen bij Radio Beverwijk en met 4 radio programma’s op de zaterdag is hij inmiddels zeer actief.

Maar ook achter de schermen is hij druk bezig als producer, technicus, penningmeester en tegenwoordig ook als radio-verslaggever van het vrouwenvoetbal (ook voor JammFM). Hij voelt zich vereerd om voor JammFM aan de slag te gaan, omdat zijn hart ligt bij de Soul, disco en funk muziek, met name de remixen en speciale (lange) versies.

En daarnaast vindt hij JammFM een supertof radio station dat vernieuwend is en echt een eigen geluid heeft als lokale radio zender, met top DJ’s die dezelfde passie delen.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background