– Ron Lokkerbol –


– Ron Lokkerbol – shows

In de vroege jaren 80 ben ik begonnen bij de Ziekenomroep s.t.r.o.u.z., waar ik gedurende zo’n 10 jaar de muziek verzorgde voor zieken en ouderen. Vervolgens kwam ik via via in contact met Nieuwegein Radio, de lokale omroep van Nieuwegein, waar ik actief was tot eind jaren 80. Daarna ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en kwam ik terecht bij Radio Lekstad, de lokale omroep van Vianen, waar ik tot 1993 werkzaam was. Ik heb ook programma’s gemaakt voor de jongerenafdeling van Radio Lekstad, genaamd Downtown 103.

Na een periode van radiostilte, ben ik in 1996 begonnen bij CityFM Amsterdam 105.9 Dance Radio, waar ik programma’s maakte tot begin 2000. Toen kwam JAMMFM op mijn pad en ik kan je vertellen dat ik er erg enthousiast over ben. Het bloed kruipt blijkbaar waar het niet gaan kan…

Op dinsdag & donderdag van 18:00 tot 19:00 uur kun je luisteren naar mijn show “60 Minutes Of Classics” en dinsdag verlengen we de show met 1 uur (60 Extended Minutes). Op zondagavond van 20:00 tot 22:00 uur kun je genieten van “Ron Rocks”.

Heb je een track in gedachten dat je absoluut wilt horen? Stuur je verzoek naar  verzoeknummers of studio@jammfm.nl.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background