– Ronald Richèl –


– Ronald Richèl – shows

Ronald is een gepassioneerde liefhebber van Soul-muziek sinds de allereerste dag dat hij muziek begon te luisteren. Zijn avontuur in de radiowereld begon in 1981, toen hij op slechts 13-jarige leeftijd zijn eerste stappen zette als een jonge piraat in Utrecht.

Zelfs toen was zijn liefde voor Soul, Funk en Disco al duidelijk aanwezig. Zijn muzikale reis begon met de aanschaf van zijn allereerste single bij Kareltje in Utrecht, waarna al snel de eerste maxi single volgde.

Gedurende de jaren heeft Ronald bij verschillende piraten- en radiostations zijn talenten laten horen, waaronder Freelight Radio, Raff 103, Midstad, Trend Fm, Dance Groove Radio en Classics4life radio. Zijn nationale doorbraak vond plaats bij Radio 192, waar hij de kans kreeg om de legendarische DJ’s van de oude zeezender Veronica te ontmoeten.

Naast zijn werk in de radiowereld is Ronald ook te bewonderen in het hele land met zijn Drive In Shows. Bovendien is hij actief als een getalenteerde mixer in de Trance en House muziek, waarbij hij zijn vaardigheden heeft aangescherpt als een van de Bond van Doorstart Mixers, geïnspireerd door zijn grote voorbeeld Ferry Maat. Ronald is ook bedreven in het produceren van jingles en promo’s en zijn passie voor muziek is altijd aanwezig.

Met zijn uitgebreide ervaring en toewijding aan de muziekwereld is Ronald een ware kracht om rekening mee te houden. Zijn diepgewortelde liefde voor Soul-muziek en zijn veelzijdige talenten maken hem een waardevolle aanwinst voor elke muzikale omgeving.

– Ronald Richèl – Website


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background