Nieuwe Energiecoaches gezocht

Geschreven door Op 11 december 2021

In Ouder-Amstel is men op zoek naar versterking van de huidige groep enthousiaste energiecoaches. Vind je energie een interessant thema en vind je het leuk om andere inwoners te helpen hun energiekosten te verlagen? Meld je dan aan voor de opleiding tot energiecoach! Bekijk: Help je buren met energie besparen

Help je buren met energie besparen, wordt ook energiecoach

Wij zoeken versterking voor onze huidige groep enthousiaste energiecoaches. Vindt u energie een interessant thema en vindt u het leuk om andere inwoners te helpen hun energiekosten te verlagen? Meld u dan aan voor de opleiding tot energiecoach!

Een energiecoach is een deskundige vrijwilliger die samen met bewoners kijkt naar hoe men zelf makkelijk energie kan besparen. U hoeft nog niets te weten over energie en energie besparen. Eerst krijgt u een gratis opleiding van drie dagen die naar verwachting gaat plaatsvinden in januari 2022. Na de opleiding gaat u bespaargesprekken voeren met bewoners. Voor elk gevoerd gesprek krijgt u een vergoeding van € 10.
Uiteraard krijgt u als hulpmiddel een gevulde tas mee met kleine, makkelijk toepasbare maatregelen zoals LEDlampen, radiatorfolie et cetera.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp