Nieuwe venoot Bakkerij Out

Geschreven door Op 13 januari 2019

Familie Out verwelkomt nieuwe vennoot Edwin Meissen met open armen.

Ruim een jaar geleden kondigden Hans, Wil en Jacqueline Out de komst van Edwin Meissen als nieuwe zakelijke partner bij Bakker Out aan. Het afgelopen jaar is dan ook volop gebruikt om deze aankondiging om te zetten in een overeenkomst.

‘Het leiden van een dynamisch familiebedrijf kent vele uitdagingen’, aldus Hans. ‘En om Jacqueline te helpen bij de verdere ontwikkeling van Bakker Out richting de toekomst, zijn wij blij met de komst van Edwin’.
‘Edwin is geen onbekende voor ons’, vult Jacqueline haar vader aan. ‘Ik was nog een baby toen hij als 17 jarige leerling bij ons zijn bakkersloopbaan begon. En net een tiener toen hij onze bakkerij verliet voor nieuwe uitdagingen. Maar de band met ons en de bakkerij bleef, ik heb zelfs nog stage gelopen in het bedrijf waar Edwin destijds werkte’.

Een frisse wind in de traditionele bakkerij van Bakker Out. ‘Maar het voelt als thuiskomen’ zegt Edwin en lacht hierbij hartelijk. ‘Van Hans heb ik het vak geleerd en daarna bij diverse werkgevers ervaring opgedaan. Dit neem ik allemaal mee in de samenwerking met Jacqueline’.

Vandaag, zondag 13 januari, werden de officiële documenten onder het oog van familie en vrienden van beide kanten en de collega’s ondertekend.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp