Martin Mastbroek in de uitzending over Energiebesparing

Geschreven door Op 7 oktober 2023

Zaterdag spraken we in de uitzending met Martin Mastbroek over Energiebesparing en Duurzame mogelijkheden. Op donderdag 12 en donderdag 19 oktober 2023 is er van 19:30 tot 21:00 uur een informatieve avond. Luister het interview hier terug:

Energie besparen is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Met de voortdurend veranderende regelgeving, energieprijzen en tegenstrijdige berichtgeving in de media kan het echter moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Een installateur vertelt dat zijn veel vragen, zoals:

  • Zijn zonnepanelen nog steeds interessant gezien de ’terugleverboete’ bij Vandebron in combinatie met de afschaffing van de salderingsregeling?
  • Kunnen airco’s ook verwarmen?
  • Wat is beter: zonnepanelen of zonnecollectoren?
  • Zijn woningen met alleen radiatoren geschikt voor warmtepompen?
  • Wat betekent de nieuwe gasketelwet (1 april 2023) voor het onderhoud aan mijn Cv-ketel?
  • Is een thuisaccu financieel interessant?

Om deze vragen te beantwoorden, organiseert CirclAir op donderdag 12 en donderdag 19 oktober 2023 van 19:30 tot 21:00 uur een informatieve avond. Deze avond vindt plaats op Polderweg 10 in Ouderkerk aan de Amstel.

Aanmelden voor de informatieavond is niet verplicht, maar het biedt u de mogelijkheid om aan te geven welke onderwerpen of vragen uw interesse hebben, zodat de sessie op maat kan worden gemaakt voor de aanwezigen. U kunt zich aanmelden via deze link: Aanmeldformulier CirclAir.

Kom langs en krijg inzicht in energiebesparing en duurzame opties om uw woning efficiënter en milieuvriendelijker te maken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze informatieavond!


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp