Ontwikkeling Rijksstraatweg 125 samen met inwoners van Duivendrecht

Geschreven door Op 6 april 2021

Wethouder De Reijke heeft woensdag 31 maart een werkbezoek afgelegd aan de Rijksstraatweg in Duivendrecht. Bij dit werkbezoek ging de wethouder in gesprek met verschillende inwoners over de woningbouwplannen. Er liggen plannen om nieuwe woningen te bouwen op het perceel van Rijksstraatweg 125 en recent is gestart met het inspraakproces voor deze nieuw te bouwen woningen. Een aantal omwonenden heeft zich aangemeld onder de groepsnaam RSW 125.

Deze omwonenden vinden het belangrijk dat eventuele nieuwe bebouwing uitgevoerd wordt met respect voor het historische karakter van de Rijksstraatweg. Daarbij willen ze mooie en passende woningen voor verschillende doelgroepen. Ze hebben hun ideeën gebundeld en willen op basis daarvan graag in constructief overleg met de ontwikkelaar en de gemeente(raad).

De gemeente is nu nog niet aan zet. Eerst wordt er door de ontwikkelaar samen met inwoners gekeken naar de mogelijkheden. Daarbij is het belangrijk dat alle meningen en ideeën op tafel komen. De ontwikkelaar heeft toegezegd om alle betrokkenen over het proces te blijven informeren. In april wordt de klankbordgroep uitgenodigd voor een eerste bijeenkomst.

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp