PIET DE BOER IS DE BESTE DOORTRAPPER VAN OUDER-AMSTEL

Geschreven door Op 6 december 2022

De 78-jarige Piet de Boer maakt nog dagelijks rondes op zijn racefiets of stadsfiets. Voor 50 of 70 kilometer draait hij zijn hand niet om, maar ook veel langere tochten gaat hij niet uit de weg. En dat doet hij al meer dan 50 jaar. Daarom ontving Piet op 30 november uit handen van de wethouder de bokaal voor Beste Doortrapper en een feestelijke bos bloemen. Hij was voor de bokaal genomineerd door zijn zoon Harro, aan wie hij het fietsvirus wist door te geven.
De Beste Doortrapper verkiezing is in het leven geroepen om 55-plussers te motiveren om te blijven fietsen. Samen met lokale partners organiseert de landelijke Doortrapper organisatie leuke fietsactiviteiten in de buurt, samen met gemeente Ouder-Amstel, Stichting Coherente en fysiotherapie Spits.
Winnaar Piet werd beloond met een mooie speech van de wethouder, die hem de bokaal persoonlijk overhandigde. Ook waren er stroopwafels, magazines en goodiebags. Een groepje enthousiaste Doortrappers (waaronder Piet en zijn zoon Harro) stapte daarna op de fiets voor een mooie tocht door Ouder-Amstel. Een geslaagde middag!

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp